13.7.23

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς
ΟΔΟΣ 13.7.2023 | 1183


Με τον ίδιο να δεσμεύεται προσωπικά

Η νέα κυβέρνηση του ίδιου πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, έλαβε και τυπικά την δεδηλωμένη ψήφο εμπιστοσύνης. Με τον ίδιο να δεσμεύεται προσωπικά όχι απλά ότι θα διαχειριστεί την τρέχουσα κατάσταση, αλλά για ένα ακόμη πιο πολύ φιλόδοξο στόχο, δηλαδή να την μεταρρυθμίσει εκσυγχρονιστικά.

Διαβάστε επίσης:

ΙΩΑΝΝΗ ΣΚΟΡΔΑ:
- Αγαπητή ΟΔΟΣ
Ο αμφιλεγόμενος ρόλος των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, τόσο για τον τρόπο  που επιλέγουν να ενημερώσουν το κοινό τους, όσο και για τις σχέσεις που αναπτύσσουν με τους τοπικούς αιρετούς όλων των βαθμίδων σε βάθος πολλών χρόνων ή και δεκαετιών, είναι μία από τις βασικές αιτίες που η πόλη της Καστοριάς έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο παρακμής.

Το Σκάκι:
- “Μακρύ καυτό καλοκαίρι”
Οι «ειδικοί σύμβουλοι» του δημάρχου, για τον Ιούνιο 2023 έλαβαν: 9.997,93 €. Ναι καλά διαβάσατε.

ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΠΑΤΡΩΝΟΥ ΠΑΠΑΤΕΡΠΟΥ:
- Οι τριανταφυλλιές
Παραταγμένες στη σειρά, γέμιζαν τον τόπο με τα μυρωδάτα τους ροζ τριαντάφυλλα. 

ΟΔΟΣ:
- Παραζάλη τύπου Κόμο
Η κατάταξη του Vice για την Καστοριά αποτελεί μια ακόμη μαζική οφθαλμαπάτη. 

ΝΙΚΟΥ ΤΣΕΜΑΝΗ:
- Νέα Υόρκη
Κάποτε μετά από απανωτά οικογενειακά συμβούλια, πολύχρονες διαβουλεύσεις, ενδοοικογενειακές ιδεολογικές, πολιτιστικές και οργανωτικές διαφοροποιήσεις, διαφωνίες και εντάσεις,  αποφασίστηκε ένα οικογενειακό ταξίδι. 

- Παρουσιάζοντας την Ευαγγελία Κ. Λάππα στην Καστοριά

- Αποχωρήσεις και πορτοκαλιές

...κι άλλα.

Πέμπτη 13.7.2023 | 1183

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος17/7/23

    Μπείτε στην θέση των ειδικών συνεργατών του Δημάρχου. Υπερωρίες γεματες γκρίνια και θυμό μέχρι τις εκλογές και μετά ανεργία. Ας πάρουν και bonus οι άνθρωποι, για λύπηση είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ