6.9.23

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ

 
ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς
ΟΔΟΣ 7.9.2023 | 1189


Από Αύγουστο χειμώνα


Η αίσθηση ότι η κυβέρνηση αυτή, της Νέας Δημοκρατίας, που προήλθε από τις κάλπες του Ιουνίου, γέρασε πολύ γρηγορότερα από όσο θα μπορούσε να προβλεφθεί, είναι κυρίαρχη. Το γεγονός ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός αμφισβητείται καίρια και στην Καστοριά προκύπτει από το ότι τον παρασύρει πολιτικά στην φθορά, άθελα της φυσικά, η βουλευτής Καστοριάς κυρία Μ. Αντωνίου.

Διαβάστε επίσης:

ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α. ΔΑΟΥΤΟΠΟΥΛΟΥ:
- Κλιματική κρίση
Τα έντονα φετινά καιρικά φαινόμενα απέδειξαν και στους πλέον δύσπιστους ότι η κλιματική κρίση είναι πλέον πανταχού παρούσα.

Το Σκάκι
- “Μακρύ καυτό καλοκαίρι - συνεχίζουμε”
Προλαβαίνετε και άλλοι άνεργοι μέχρι τέλος του χρόνου, να ιδρύσετε εταιρεία και να βγάλετε χρήματα. Άνοιξαν οι Ουρανοί, και στάζουν χιλιάρικα με την σέσουλα. 

Λόγος & Αντίλογος
Αναγνώστης
Τι λέει για όλα αυτά τα ερωτήματα ο επιβλέπων του έργου του Δήμου μας;

ΝΙΚΟΥ ΤΣΕΜΑΝΗ:
- Εκτός σχεδίου πικρές αλήθειες
Κάτω από τον καταγάλανο ελληνικό ουρανό ντομάτες παντρεύονται φωτοβολταϊκά εδώ και εκεί, ανεμογεννήτριες φλερτάρουν με τους θεούς του Ολύμπου στα απόρθητα ελληνικά βουνά...

ΟΔΟΣ:
- In the middle of... 
Και εκεί που κάποιος θα πίστευε ότι το κιτς εκτονώθηκε, στην συνέχεια προστέθηκε ο ισόπεδος κόμβος προς την Φωτεινή Καστοριάς. 

Λόγος & Αντίλογος
Νίκος Πρώϊος
Νίκη του έθνους στον ολοκληρωτισμό

-Για τον κ. Κασσελάκη 

- Η αξιολόγηση των δικαστών

- Περί πολιτικού πολιτισμού

- «Ο δήμαρχος δηλώνει απών!»

-Ο σκούφος του Αγίου Παϊσίου

...κι άλλα.

Πέμπτη 7.9.2023 | 1189


7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/9/23

    "Εγώ είμαι με τον άνθρωπο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/9/23

      Εξ αιτίας της κομματικής (και εκκλησιαστικής) πολιτικής των τελευταίων πολλών ετών, το “κοινωνικό συμβόλαιο” έχει διαρραγεί, κατά συνέπεια έκαναν τους Έλληνες να μην υπακούν ούτε στο “σιωπηρό κανόνα αλληλοβοήθειας”. Τα λόγια του Παϊσίου, θριαμβεύουν στην ελληνική κοινωνία. «Είμαστε με τον "άνθρωπο"».

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος7/9/23

    Όταν ψηφίζεις τζάκια εισπράττεις φωτιές. Όταν ψηφίζεις ναυάγια εισπράττεις νεκρούς στη θάλασσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/9/23

    Ο πρωθυπουργός έκανε ό,τι μπορούσε για να εκλεγεί η κ. Αντωνίου. Υποθέτω ότι εκτίμησε τη "δουλειά" της στο άχρηστο πρωθυπουργικό γραφείο και έκρινε ότι μια τέτοια σημαντική προσωπικότητα πρέπει οπωσδήποτε να εκλεγεί και εμείς συμφωνήσαμε μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/9/23

    Ακόμη και ο Πορτοσάλτε ζητάει να παραιτηθεί ο Μητσοτάκης ως ανίκανος!!!!!
    Δείτε εδώ:
    https://www.reader.gr/lifestyle/tv-media/paralirima-portosalte-o-mitsotakis-den-mporei-na-erthei-kapoios-allos/530119?utm_source=gazzetta_article&utm_medium=bolm&utm_campaign=best_of_liquidmedia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/9/23

      Ο κ. Μητσοτάκης εκλέχθηκε πρόσφατα και ήταν ήδη τέσσερα χρόνια πρωθυπουργός. Δεν έγινε άχρηστος ούτε ανίκανος από τη μια μέρα στην άλλη. Ο άνθρωπος κάνει αυτό που έκανε τέσσερα χρόνια.

      Είναι το λιγότερο πολιτική αλητεία να κατηγορούν τον Μητσοτάκη αυτοί που τον λιβάνιζαν. Και όταν κάποια μέρα θα έχουμε Μπακογιάννη πρωθυπουργό "θα λέμε Μητσοτάκη και θα κλαίμε".

      Αυτά από κάποιον που δεν ψηφίζει ούτε τζάκια, ούτε ναυάγια, ούτε άχρηστα μετάλλια, ούτε τους διαφημιστές της Balenciaga.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος12/9/23

    Μετά το θάνατο του επιβάτη με υπαιτιότητα του πληρώματος ακολούθησε η ακόλουθη δήλωση του αρμόδιου υπουργού κ. Βαρβιτσιώτη:

    «Θεωρώ ότι σήμερα υπάρχουν αυτοί που θρηνούν τον αδικοχαμένο και υπάρχουν και αυτοί που θρηνούν για αυτούς που πήγαν να κάνουν τη δουλειά τους, να φέρουν ένα μεροκάματο, και σήμερα βρίσκονται κατηγορούμενοι για δολοφονία».

    Αν ο κ. Βαρβιτσιώτης παραιτείτο μετά το θάνατο του επιβάτη, χωρίς να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση, θα του έβγαζα το καπέλλο.

    Μετά τη δήλωση Βαρβιτσιώτη θα περίμενα από τον πρωθυπουργό να απολύσει τον υπουργό του. Στην περίπτωση αυτή θα έβγαζα το καπέλλο στον κ. Μητσοτάκη.

    Η ανοχή του πρωθυπουργού στη δήλωση Βαρβιτσιώτη επιτάσσει σε κάποιον που έχει στοιχειώδες φιλότιμο να παραιτηθεί μαζί με τον υπουργό του, τον οποίο κάλυπτε τόσες μέρες. Αν αυτό το έκανε με την ελπίδα να ησυχάσει η κατάσταση και να μπορέσουν να τα ρίξουν όλα στο φουκαρά που δολοφονήθηκε, δεν μπορώ να γνωρίζω. Η στάση του δυστυχώς δείχνει ακριβώς αυτό το πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ