8.9.23

Πατατάκια


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς

[...] Είναι που έχουμε και πάλι Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση με αέρα στα πανιά της και την… νέα βουλευτή (ή μήπως βουλεύτρια άραγε;) κυρία Μαρία Αντωνίου, του γνωστού οίκου του πρωθυπουργικού γραφείου στο Αρχιπέλαγος της Θεσσαλονίκης. Δηλαδή της νύμφης του Θερμαϊκού, που πήρε το όνομά της από την ετεροθαλή αδελφή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και ήταν Μακεδόνισσα πριγκίπισσα, κόρη του βασιλιά Φιλίππου του Β´ και της Θεσσαλής γυναίκας του Νικησιπόλεως από τις Φερές. Ήταν όμως και σύζυγος του Κάσσανδρου, της ομωνύμου οδού της σημερινής πόλης, πολύ κοντά στο Πρωθυπουργικό Γραφείο, όπου επί 4ετία εξύφανε με τον πολιτικό αργαλειό, το ηρωϊκό βουλευτικό πεπρωμένο της ίδιας και την δόξα της Καστοριάς.

Πατατάκια

ΟΔΟΣ 20.7.2023 | 1184


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος8/9/23

    Η εκλογή της κ. Αντωνίου είναι αποτέλεσμα της επιλογής των ψηφοφόρων. Το πρόβλημα είναι ότι τις συνέπειες αυτής της εκλογής τις υφιστάμεθα όλοι και όχι μόνο αυτοί που την ψήφισαν.

    Δικαίωμα να διαμαρτύρονται έχουν αυτοί που δεν την ψήφισαν και θα έπρεπε να απευθύνονται όχι στην κ. Αντωνίου, αλλά σ' αυτούς που την ψήφισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ