6.10.23

"Αγαπητή ΟΔΟΣ"


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς
Στιγμιότυπο από τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του κ. Ι. Κορεντσίδη στην πλατεία Ομονοίας, τον οποίον προλόγισε η εκφωνήτρια ειδήσεων τοπικού τηλεοπτικού σταθμού δημοσιογράφος κ. Χ. Κοσμίδου, που κατέλαβε την θέση της δημοσιογράφου κ. Ι. Λούσιου (αριστερά στην φωτογραφία), όταν η τελευταία μεταπήδησε αρχικά ως έμμισθη σύμβουλος στην ΔΕΥΑΚ και στην συνέχεια την προσέλαβε ο κ. Ι. Κορεντσίδης ως ειδική σύμβουλο στο γραφείο του δημάρχου Καστοριάς.

* * *

[...] Οι δημότες της Καστοριάς, καλούνται να δώσουν την δική τους απάντηση στην κάλπη της 8ης Οκτωβρίου, απέναντι στο συγκεκριμένο σύστημα που χωρίς πολιτική περίσκεψη, ανεμπόδιστα και πολιτικά ευθαρσώς τοποθέτησε αρχικά τοπική δημοσιογράφο ως ειδική σύμβουλο του κ. Κορεντσίδη, ενώ η τηλεπερσόνα που πήρε την θέση της, προλόγισε την ομιλία του νυν δημάρχου κατά την διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου. Φυσικά και δεν υπάρχει κανένας περιορισμός σ' αυτές τις ενέργειες. Αλλά η σημειολογία τους, πόσες εξηγήσεις χωράει;


ΙΩΑΝΝΗ ΣΚΟΡΔΑ:
"Αγαπητή ΟΔΟΣ"

ΟΔΟΣ 28.9.2023 | 1192

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ