14.12.23

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ

 
ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς
ΟΔΟΣ 14.12.2023 | 1203


Η δύναμη της εικόνας


Η ορκωμοσία, δεν (μπορεί να) είναι «τελετή», ούτε happening, ούτε show, ούτε εικόνα. Η ορκωμοσία των δημοτικών αρχών αποτελεί υποχρεωτική διαδικασία ένορκης διαβεβαίωσης, με την οποία ολοκληρώνεται στο νόμο η εκλογή και εξωτερικεύεται η ανάληψη των καθηκόντων ενώ ταυτόχρονα ιδρύεται η προσωπική ευθύνη. 

Διαβάστε επίσης:

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΣΕΜΑΝΗ:
Το Ισραήλ παλιά και τώρα
Και τώρα; Γιατί τέτοια σκληρότης στον τελευταίο πόλεμο; Γιατί τόσα λάθη; Γιατί τόσες δολοφονίες παιδιών και αμάχων, με εικόνες που σπαράζουν και τον πλέον αδιάφορο θεατή της παγκοσμιοποιημένης πια ζωής μας. 

ΙΩΑΝΝΗ ΣΚΟΡΔΑ:
- Αγαπητή ΟΔΟΣ
Οι ελεγκτικές αρχές συνεχίζουν να επιτηρούν και να ελέγχουν την Μακεδνός και για τα τελευταία χρόνια. Όσο και αν θέλησαν πολλά από τα Φιλικά Μέσα Ενημέρωσης να πείσουν για το αντίθετο, διαψεύδοντάς τους κατηγορηματικά ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Κ. Μηταλίδης, όταν και ανακοίνωσε δημοσίως το πόρισμα της ελεγκτικής αρχής

ΟΔΟΣ:
- Η Καστοριά των πολλών ταχυτήτων
Το εγχείρημα που αυτοπροσδιορίζεται ως «μαγική λιμνοπολιτεία», εξ ορισμού αποκλείει τις μη παραλίμνιες ζώνες της πόλης. Οπότε καθιερώνεται η Καστοριά, των πολλών ταχυτήτων ακόμη και στην διακόσμηση των Χριστουγέννων και των εορτών.

- Eurostat

- Στον δρόμο για τον πάτο…

- Αθήνα - Παρίσι 

...κι άλλα.

Πέμπτη 14.12.2023 | 1203


9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/12/23

    Αποστάτες "αποχωρούν", χωρίς κανένα πολιτικό λόγο. Μόνο επειδή έχασαν στις εκλογές. Έχασαν την εξουσία. Αλλά ψηλά γράμματα γι' αυτούς η λέξη Δημοκρατία. Γνωστοί εξάλλου. Επιτέλους να ανασάνει ο ΣΥΡΙΖΑ από τα βαρίδια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/12/23

      καλώς τον, ήρθε για να πει αποστάστες αυτούς που ίδρυσαν το κόμμα και έκαναν αγώνες για αυτό όταν άλλοι εκμεταλλευόταν εργάτες για να πλουτίσουν και με τα χρήματα να αγοράσουν το κόμμα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/12/23

      Μα αυτοί που αποχώρησαν, "τα βαριδια", ήταν αυτοί που ίδρυσαν και ανέπτυξαν τον Συρία. Άρα κάπου αλλού είναι το πρόβλημα!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/12/23

      Έχεις απόλυτο δίκιο, αδύνατοι άνθρωποι αναπνέουν καλλίτερα από τους ευτραφεις. Αν όμως αδυνατίσεις υπερβολικά γίνεσαι άυλος όπως τα φαντάσματα. Καλό 3%.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος15/12/23

      Μα οι αποχωρήσαντες αποστάτες είναι γνωστό σε όλους ότι είναι Δημοκρατικοί Άνθρωποι!!! Βέβαια!!! Τόσο Δημοκρατικοί που σέβονται το εκλογικό αποτέλεσμα, και δε νοιώθουν ιδιοκτήτες-πρίγκιπες-κτηματίες ενός κόμματος. Ούτε Νονοί. Βεβαίως-βεβαίως.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος15/12/23

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος14/12/23

    Ψιλά γράμματα θέλετε να πείτε, όχι ψηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/12/23

      Έχετε δίκαιο, κεκτημένη ταχύτητα.
      Όμως, μπορεί να ερμηνευτεί και διαφορετικά: καθώς το ανάστημά τους είναι πάρα πολύ μικρό και η λέξη Δημοκρατία υψηλή, δε μπορούν να την αντικρίσουν από εκεί χαμηλά που βρίσκονται. Ψηλά γράμματα / έννοιες για κοντούς ανθρώπους…

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος19/12/23

    Ο διοικητής της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Πειραιά άνοιγε την αποθήκη στον λιμενικό για να παίρνει κοκαΐνη για το κύκλωμα. Μπανανία της Ευρώπης, η Ελλάδα μας κατάντησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ