4.12.23

Νυμφώνας


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς


[...] Ακολούθησαν για την Καστοριά, την έρημη Καστοριά, οι λαμπρές εκδηλώσεις –με κάποιες από αυτές να έχουν ανησυχητικά χαμηλή αισθητική. Με την εξέδρα των επισήμων να ασφυκτιά από κόσμο, αλλά και στις δυο πλευρές της, την συγκέντρωση των προσώπων που αισθάνονται ότι είναι για κάποιο λόγο προβεβλημένοι, διάσημοι και ημιεπίσημοι. Και ότι ως εκ τούτου δικαιούνται να κάθονται κοντά στους "επισήμους" ελπίζοντας προφανώς να κολλήσουν επισημιτίδα.


Νυμφώνας

ΟΔΟΣ 16.11.2023 | 1199


8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/12/23

    “Κάποιος από το ανθρώπινο είδος δολοφόνησε εν ψυχρώ τα ζώα, μάλλον μέσα από το αυτοκίνητό του”

    “Κάποιος από το ανθρώπινο είδος δολοφόνησε εν ψυχρώ του Ισραηλίτες που χόρευαν στο πάρτι, μάλλον μέσα από το αυτοκίνητό του”

    Το δεύτερο, ο συνεχώς εμφανιζόμενος στις τιβί, αδυνατεί να το πει, βεβαίως, βεβαίως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/23

      Και το τρίτο. Κάποιοι από το ανθρώπινο είδος δολοφόνησαν εν ψυχρώ χιλιαδες παιδιά στην Παλαιστίνη , μάλλον μέσα από το αεροπλάνο τους ή το τανκς τους. Το τριτο, ο συνεχώς εμφανιζόμενος στις τιβί, και εσύ αδυνατείτε να το πειτε, βεβαίως, βεβαίως...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/12/23

      Οι ανώμαλοι απάνθρωποι τρομοκράτες της Χαμάς, τα ξεκίνησαν όλα.
      (Δηλαδή τι θέλεις να πεις; Ότι ο Χίτλερ ήταν το θύμα, επειδή οι Σύμμαχοι σκότωναν τους Γερμανούς;)

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/12/23

      Ανακοίνωση των γερμανικών αρχών κατοχής!

      Οι ανώμαλοι απάνθρωποι τρομοκράτες της αντίστασης τα ξεκίνησαν όλα. Δηλαδή τι θέλεις να πεις; Ότι οι 270 δολοφονημένοι Κλεισουριώτες ήταν τα θύματα επειδή τους κατακρεούργησαν οι Ναζί;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος7/12/23

      Ωραία η σύγκριση με τη Κλεισούρα.
      Και εκεί, (όπως την 7η Οκτωβρίου 2023 στο Ισραήλ) έσφαξαν στρατιώτες Γερμανούς, έκοψαν τα γεννητικά τους όργανα, και τα τοποθέτησαν μέσα στα στόματά τους. Λίγες ημέρες αργότερα (όπως και στο Ισραήλ), ξεκίνησαν τα αντίποινα.
      Τι δεν καταλαβαίνετε, επιτέλους;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος7/12/23

      Καταλαβαίνουμε ότι δίνεις δίκιο στους Γερμανούς για την δολοφονία 270 αθώων. Εγώ τους θεωρώ βάρβαρους, εσύ θεώρησέ τους πολιτισμένους.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος8/12/23

      Μέχρι και οι Γερμανοί θεωρούν μελανό σημείο της ιστορίας τους τις δολοφονίες αθώων στην Κλεισούρα, στο Δίστομο, στα Καλάβρυτα. Να βρίσκονται Έλληνες που δικαιολογούν τέτοιες βαρβαρότητες δεν θα περίμενα.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος11/12/23

      Ο ελληναρας θέλει να μας πει ότι είναι υπέρ των κατοχικών δυνάμεων, διαχρονικά και ανεξάρτητα ποιος είναι ο κατακτητής. Αυτός πάντα έχει δίκιο και έχει δικαίωμα να σκοτώνει κατά βούληση.

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ