12.2.24

Εικόνα


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς

[...] Kαι ενώ ο δήμαρχος Καστοριάς κ. Ιωάννης Κορεντσίδης, βρίσκεται σε ένα σημαντικό σταυροδρόμι για την ίδια την πόλη και τον δήμο πιο γενικά, στο τέλος της δεύτερης του θητείας, καλώς εχόντων των πραγμάτων και εκτός εκπλήξεων, θα έχει χρηματίσει δήμαρχος της γενέτειράς του στο 10% περίπου ενός ολόκληρου αιώνα, –που ως πολιτικός αλλά και ιστορικός χρόνος είναι ιδιαίτερα μεγάλος.


Η δύναμη της εικόνας

ΟΔΟΣ 14.12.2023 | 1203


5 σχόλια:

 1. Ανώνυμος22/2/24

  Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια στο δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς. Αυτά συμβαίνουν όταν ψηφίζεις τσαμπουκαδες παλαιστές για τον Δήμο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος22/2/24

   Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια στο δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς. Αυτά συμβαίνουν όταν ψηφίζεις ψευτοτσαμπουκάδες στρατιωτικούς για τον Δήμο.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος22/2/24

   Ξέχασες τους ψευτοτσαμπουκάδες σταματωτάδες

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος22/2/24

   Τους αφήνω σ'εσένα και τις κομπλεξικλες εμμονές σου. Θα επανέλθω όμως για να σου θυμίσω κι άλλους ψευτοτσαμπουκάδες που θαυμάζεις. γκε γκε;

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος23/2/24

   Δεν θαυμάζω ούτε παλαιστές, ούτε στρατηγούς, ούτε σταματωτάδες, ούτε ιδιοκτήτες πιτσαρίας, ζαχαροπλαστείου ή βενζινάδικου, αλλά τεχνοκράτες επιστήμονες που δυστυχώς λείπουν από το δημοτικό συμβούλιο, γιατί οι κάφροι που αισθάνονται κατώτεροι ψηφίζουν τους υπόλοιπους. Αυτό λέγεται κόμπλεξ φίλτατε.

   Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ