12.2.24

Εικόνα


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς

[...] Kαι ενώ ο δήμαρχος Καστοριάς κ. Ιωάννης Κορεντσίδης, βρίσκεται σε ένα σημαντικό σταυροδρόμι για την ίδια την πόλη και τον δήμο πιο γενικά, στο τέλος της δεύτερης του θητείας, καλώς εχόντων των πραγμάτων και εκτός εκπλήξεων, θα έχει χρηματίσει δήμαρχος της γενέτειράς του στο 10% περίπου ενός ολόκληρου αιώνα, –που ως πολιτικός αλλά και ιστορικός χρόνος είναι ιδιαίτερα μεγάλος.


Η δύναμη της εικόνας

ΟΔΟΣ 14.12.2023 | 1203


15 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/2/24

    Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια στο δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς. Αυτά συμβαίνουν όταν ψηφίζεις τσαμπουκαδες παλαιστές για τον Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/2/24

      Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια στο δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς. Αυτά συμβαίνουν όταν ψηφίζεις ψευτοτσαμπουκάδες στρατιωτικούς για τον Δήμο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/2/24

      Ξέχασες τους ψευτοτσαμπουκάδες σταματωτάδες

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/2/24

      Τους αφήνω σ'εσένα και τις κομπλεξικλες εμμονές σου. Θα επανέλθω όμως για να σου θυμίσω κι άλλους ψευτοτσαμπουκάδες που θαυμάζεις. γκε γκε;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος23/2/24

      Δεν θαυμάζω ούτε παλαιστές, ούτε στρατηγούς, ούτε σταματωτάδες, ούτε ιδιοκτήτες πιτσαρίας, ζαχαροπλαστείου ή βενζινάδικου, αλλά τεχνοκράτες επιστήμονες που δυστυχώς λείπουν από το δημοτικό συμβούλιο, γιατί οι κάφροι που αισθάνονται κατώτεροι ψηφίζουν τους υπόλοιπους. Αυτό λέγεται κόμπλεξ φίλτατε.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος23/2/24

      Ακόμα ένας ψευτοφιλόσοφος του καναπέ και του πληκτρολογίου. Την επόμενη φορά αν είσαι τόσο μάγκας κατέβα υποψήφιος να σε θαυμάσουμε. Επιστήμονα!

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος27/2/24

      Να κατέβω για να ζητήσω την ψήφο του σταματωτα ; όχι ευχαριστω. προτιμώ να ασχοληθώ με την επιστήμη αντί με τα αιτήματα των εκτροφείων γουνοφορων ζώων για τσάμπα βενζίνη για το αγροτικό μερσεντες.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος27/2/24

      Ο,τι νάναι. Είσαι μπερδεμένος. Ψάξου

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος29/2/24

      Η αλήθεια πονάει φίλε. Δεν περνάει πια η μπογιά σας όπως κάποτε που το παίζατε μεγάλοι με την μερσεντές και ειστε σε πανικό. Αντε γλυψε κανέναν ουκρανό ολιγάρχη μπας και αγοράσει κανενα μινκ παλτό για την γκόμενα.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος29/2/24

      Είσαι σε σύγχυση. Ψάξου

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος29/2/24

      διαπιστώνω ότι από επιχειρήματα σκίζεις. Τον Βολιώτη είχες καθηγητή; Αν και αμφιβάλλω ότι έκανες τον κόπο να καθίσεις σε θρανίο.

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος1/3/24

      Γεννήθηκες με κόμπλεξ ή τα απέκτησες στην πορεία; Μη σχολιάζεις αμήχανα. Ψάξου

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος3/3/24

      τα κόλλησα από σένα στο γουναράδικο

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος5/3/24

      Ο έξυπνος παραδέχεται, ο πονηρός δικαιολογείται και ο ηλίθιος επιμένει. Απάντησε ακόμη μία φορά και θα το αποδείξεις 100%

      Διαγραφή
    14. Ανώνυμος6/3/24

      αυτό τί είναι, εξυπνάδα της σταματούρας ή του καφενείου;

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ