12.6.24

Εν όψει


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς


[...] Και τα καλοκαιρινά «πανηγύρια» της σκοπιανής αλυτρωτικής προπαγάνδας, τα οποία στήνονται με όρους οργάνωσης, να καραδοκούν και για φέτος. Πανηγύρια που χρηματοδοτούνται από φορείς όπως η Περιφέρεια και οι Δήμοι. Στήνονται σε αυλές σχολείων και πλατείες και σαν περάσει η ώρα, «ξεφαντώνουν». Το καίνε το πελεκούδι. Με την επίσημη Ελλάδα να κοιμάται.


Εν όψει (θερμού) καλοκαιριού

ΟΔΟΣ 23.5.2024 | 1226


11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/6/24

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Christos-katerina Vaena-Apostolidou [fb]13/6/24

    Σα να μην έχουμε δικούς μας μουσικούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/6/24

    Θυμάμαι το βίντεο πρίν πολλά χρόνια στην σφηκοφωλιά των [...] σκοπιανών Μελίτη Φλωρίνης από το τοπικό πανηγύρι να σέρνει τον χορό ο ξάδελφος της [....] Γιώργος και να ακολουθεί ο υπαστυνόμος [...] (με συγγενείς από την άλλη πλευρά των συνόρων..!!) με το άσμα στα σλαυβικά «φύγετε Έλληνες από την Μακεδονία….!!!». Οπότε τι μας φταίει ο εχθρός;

    Έρρωσθε οι μακεντόνσκι
    Δημήτριος Αγιασοφίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/6/24

      Αχ κ. Αγιασοφίτη, άλλαξαν οι καιροί, εμείς οι παλαιοί ροκάδες γίναμε ντεμοντέ. Τώρα μετράει το μακεντόνσκι ροκ και το παρτιζάνι τζαζ

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος13/6/24

    Γιατί κύριε Μπαιρακτάρη μου αφαιρείτε τα ονόματα των πρωταγωνιστών αφού οι ίδιοι απεικονίζονταν σε φωτογραφίες βίντεο και το καμάρωναν….;;!!

    Έρρωσθε

    Δημήτριος Αγιασοφίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/6/24

    Έρχεται κι η Νέα Λεύκη την άλλη βδομάδα.... Ωχ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/6/24

    Αα ρεε Παύλο Μελά για ποιούς θυσιάστηκες…..;;!!

    Έρρωσθε οι χαμουτζήδες

    Δημήτριος Αγιασοφίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος14/6/24

    Για να δούν οι αναγνώσται της ΟΔΟΥ ότι οι γυφτοσκοπιανοί δουλεύουν μεθοδικά και δεν είναι μόνο οι χοροί ένας από τους συμπαθούντες και υποστηρικτής του σλαυικού αλυτρωτισμού είναι κι ο δικηγόρος Θανάσης Τάρτης κι ο οποίος μάλιστα ανέλαβε την υπεράσπιση της προισταμένης ΔΟΥ Χαλκίδος όπως και παλαιότερα την υπεράσπιση δύο βουλευτών της ΧΑυγής…!!
    Βλέπετε κύριε Μπαιρακτάρη ότι καμμιά φορά τα άκρα συγκλίνουν…!!

    Έρρωσθε

    Δημήτριος Αγιασοφίτης

    Υ.Γ θερμή παράκληση κύριε Μπαιρακτάρη μην διαγράψετε το όνομα καθώς αναφέρω απλά ένα γεγονός χωρίς καμμία μομφή κι επίσης υπογράφω επώνυμα το σχόλιο μου.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος14/6/24

    Καλά τα λέει ο κ. Αγιασοφίτης! Τη Δήμητρα Λ... την ξέρουμε-τον υπαστυνόμο δεν καταλάβαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/6/24

      Ο υπαστυνόμος Δήμτσης είναι αυτός που με την προώθηση του Λιάνη το ΠΑΣΟΚ τον έκανε υπασπιστή του διοικητή τροχαίας Θεσσαλονίκης θέση αρκετά επιθυμητή και προνομιούχα.

      Έρρωσο

      Δημήτριος Αγιασοφίτης

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος16/6/24

    Φαίνεται πως το παλαιό ΠΑΣΟΚ ήταν ευεπίφορο στην προώθηση κρατικών στελεχών που δρούσαν αντεθνικά. Πολλά πολλά χρόνια πρίν ένας ταγματάρχης του στρατού ξηράς υπηρετών σε κλιμάκιο της ΚΥΠ Βορείου Ελλάδος επώνυμο Λενέττας, παρέδωσε στους Βουλγάρους όλο το δίκτυο της Βορείου Ελλάδος. 140 στελέχη συνεργάτες με τα στοιχεία τους ( τηλέφωνο, διεύθυνση, επάγγελμα κλπ….) γιατί λέει είχαν γίνει όργανα της Δεξιάς….!!! Ήταν τέτοια η καταστροφή στα δίκτυα κατασκοπίας και αντικατασκοπίας που ξηλώθησαν αυθημερόν, ο ενθουσιασμός των βουλγάρων ήταν τέτοιος που ένας δικός τους αξιοματούχος δήλωσε ότι ούτε με όλον τον χρυσό της Βουλγαρίας δεν θα κατόρθωναν κάτι τέτοιο….!!!
    Το ΠΑΣΟΚ προήγαγε τον Λεβέττα σε αντισυνταγματάρχη και τον έστειλε στρατιωτικό ακόλουθο στην ελληνική πρεσβεία της Ουάσιγκτον….!!!
    Αμεεέ…..
    Και που να σας πω και για άλλα πιο φρικαλέα……!!

    Έρρωσθε εφιάλται και μη

    Δημήτριος Αγιασοφίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ