30.3.09

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν

Υπενθυμίζεται ότι οι απόψεις των αναγνωστών όταν δημοσιεύονται στην
ΟΔΟ, επώνυμες ή και ανώνυμες, δεν απηχούν τις απόψεις της εφημερίδας.

Κύριε διευθυντά,
Aυτή η επιστολή είναι μία προσπάθεια να δούμε ορισμένα πράγματα ήρεμα και χωρίς να κατηγορούμε ο ένας τον άλλον.
Από το 2004, μετά από μία δεκαετία ανηλεούς παρουσίας της σημερινής αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, κυβερνάει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τρόπο ο οποίος εκ των υστέρων προδίδει σχέδιο βαθειά μελετημένο για την άλωση και εκπαραθύρωση του τότε υπάρχοντος κράτους, εγέμισε όλα τα καίρια πόστα με τους οπαδούς του, οι οποίοι δεν είχαν δουλειά στην αγορά και για να μη κουράζονται άνοιξαν τις πόρτες τους ΙΚΑ, ΟΓΑ ΓΣΕΕ και αφού κανόνισαν τους μισθούς που χρειάζονται, άρχισαν να καταδιώκουν τους πολιτικούς αντιπάλους. Λοιδόρησε και κατηγόρησε την τότε μικρή αντιπολίτευση (ΚΚΕ και Συνασπισμό), λέγοντας στο εκλογικό σώμα και την ελληνική κοινωνία, το μότο «ΠαΣοΚ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις», θεωρώντας κόμματα, τα οποία απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης του λαού, κάτι μηδαμινό μπροστά στην απόλυτη κυριαρχία του πράσινου τυφώνα.
Θυμίζω ότι μετά την ανάδειξη σαν αρχηγού και πρωθυπουργού το 1996 του κ. Κ. Σημίτη, είχαμε το ανήκουστο επεισόδιο των Υμίων και το μεγάλο «ευχαριστώ» προς την Αμερική, αφού οι γείτονες δεν πήγαν μέχρι το κανάλι όπου συζητούσε σε πλήρη γαλήνη ο τότε υπουργός και του χαλάσανε την ωραία συνέντευξη, γιατί έπρεπε να τρέχει μεσάνυχτα και να απασχολείται με θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής, κάτι που είχαν αναλάβει άλλοι με συμβόλαιο υπεργολαβίας.
Μετά ήρθε το ωραίο σχέδιο με το Χρηματιστήριο. Διάφοροι καθηγητές πανεπιστημίου, διδάσκοντας οικονομία στα λόγια, εγκατέλειψαν την έδρα τους και πήγαν να σώσουν την οικονομία της πολύπαθης αυτής χώρας, η οποία βρίσκεται από το 1981 στο τούνελ μέσα στο οποίο δεν υπάρχει όχι φως, αλλά και οι ίδιες οι νυχτερίδες φοβούνται να φωλιάσουν. Γι’ αυτό το ωραίο σχέδιο έπρεπε να το χορέψει όλος ο κόσμος και γι’ αυτό άρχισαν το κόλπο με τις τράπεζες «φέρε το σπίτι σου, πάρε δάνειο για να κρεμαστείς».
Οι κατ’ όνομα επενδυτές όμως εγκατέλειψαν τα χωράφια, τα όρη, τα βουνά και περίμεναν ότι τα τσακάλια της αγοράς θα τους χάριζαν χρήμα με ουρά. Για να λειτουργήσει όμως έπρεπε να υπάρχει κι άλλη συναίνεση από όλους τους χώρους, καταλαβαίνουμε περί τίνος συζητάμε, δηλαδή συμπράξανε και καλά παιδιά από την Ν.Δ. για την οικονομία. Αυτά τα καλά παιδιά έπαιζαν τον δούρειο ίππο της Ν.Δ. και σκοπό είχαν να αποπροσανατολίσουν την βάση και τα έντιμα στοιχεία, για να παριστάνουν τους αναντικατάστατους και να πλουτίζουν και μαζί να κάνουν ότι ενδιαφέρονται για τον λαό. Ήταν τέτοιος ο αποπροσανατολισμός του Κ. Καραμανλή ο οποίος φοβότανε ότι καταρρέει το σύμπαν αν απομακρύνει τους φταίχτες και γι’ αυτό είχαμε αυτά τα απαράδεκτα φαινόμενα, να υπερασπίζονται τους φταίχτες και άλλους οι οποίοι παριστάνουν τους κάποιους.
Γι’ αυτό κύριε διευθυντά, φίλοι συμπολίτισσες και συμπολίτες πρώτον μην πιστεύετε τις δημοσκοπήσεις, διότι είναι εκτός χρόνου, και πυκνώστε τις γραμμές της Ν.Δ.
ΑΡ


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 5.3.2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ