1.6.09

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν

Κύριε διευθυντά,

Έχουμε πραγματικά κουρασθεί να ακούμε τις επικλήσεις κυβερνητικών παραγόντων και κυρίως του κ. πρωθυπουργού, για περιορισμό της δημοσίας σπατάλης και από την άλλη μεριά διαβάζουμε ότι η κυβέρνηση διαθέτει (ποια κυβέρνηση τα αγόρασε άραγε;) τρία (3) αεριωθούμενα πολυτελή Λήαρ Τζέτ, για να μετακινούνται οι κυβερνητικοί παράγοντες, επιβαρύνοντες τον προϋπολογισμό με τεράστια ποσά.
Μα ποιοι τελοσπάντων είμαστε; Το πλούσιο βασίλειo του Μπρουνέϊ; Ποιος δίνει τις διαταγές για την κίνηση αυτών των πανάκριβων αεροπλάνων; Δεν θα ελέγχει κανένας; Πού πηγαίνουν οι κκ ΓΓ, υφυπουργοί κτλ κάθε εβδομάδα; Διακοπές ή γουή-έντ με τις οικογένειές τους;
Φοβούμαι ότι οι γύρω του κ. Πρωθυπουργού παραστεκάμενοι θέλουν το κακό του ή τουλάχιστον να επιτύχουν το ακατόρθωτο δηλ. να κάνουν πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου αλλιώς δεν εξηγείται η συμπεριφορά τους.
Στο θέμα βέβαια αυτό φταίει και ο κ. πρω θυπουργός που δεν δίνει το καλό παράδειγμα δηλ. να πουλήσει τα δύο Τζέτ και τα χρήματα αυτά να τα βάλει στο ταμείο των πτωχών. Δυστυχώς υπάρχουν πολλά παραδείγματα ως των κυβερνητικών αεροπλάνων, γεγονός που δίνει το δικαίωμα στον καθένα να πιστεύει ότι οι επικλήσεις για περιορισμό της σπατάλης είναι ακόμα μία φούσκα.

Με τιμή και εκτίμηση
δρ δρ, Αναστάσιος Β.Κοβάτσης
καθηγητής πανεπιστημίου

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 14.5.2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ