3.12.09

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν

Αγαπητέ κ. διευθυντά,
Σας κοινοποιώ επιστολή που απέστειλα στον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμπα, με την παράκληση να την δημοσιεύσετε και στην έγκριση ΟΔΟ:

Κύριε Πρόεδρε,

Οι άγρυπνοι φύλακες της ιστορίας, έπειτα από την βλακώδη συμπεριφορά του προέδρου Τζώρτζ Μπούς και του πατέρα του, στις 4 Νοεμβρίου του έτους 2004, αναγνώρισαν την Δημοκρατία της Μακεδονίας.
Η ενέργεια αυτή, όχι μόνον ακύρωσε γεωγραφικά και ιστορικά γεγονότα, αλλά παράλληλα προκάλεσε επικίνδυνη επιδημία ιστορικού ρεβιζιονισμού, της οποίας το πλέον εμφανές σύμπτωμα είναι κατάχρηση από την κυβέρνηση των Σκοπίων του πλέον διάσημου από όλους τους Μακεδόνες του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Πιστεύουμε ότι αυτή η ανοησία έχει πάει πολύ μακριά και οι Η.Π.Α., δεν έχουν δουλειά να υποστηρίζουν την ανατροπή της Ιστορίας. Η στοιχειοθέτηση αυτών των γεγονότων βρίσκεται στην ιστοσελίδα του κράτους των Σκοπίων. Οι 221 έγκριτοι καθηγητές πανεπιστημίων από διάφορες χώρες που επισημαίνει και αντικρούει τις συστηματικές και επίμονες διαστρεβλώσεις της Ιστορίας, τις οποίες κάνει η κυβέρνηση των Σκοπίων και τις αβάσιμες διεκδικήσεις της σε βάρος της Ελλάδας. Δεν γνωρίζουμε με πια ιστορική βάση εδώ και πολλά χρόνια διόρισε τον κ. Μάθιου Νίμιτς ως μεσολαβητή του Ο.Η.Ε. στο τελείως ανύπαρκτο ζήτημα. Να χρησιμοποιεί ο κύριος αυτός την τακτική του Goebbels. Λέγοντας μια ψευτιά πολλές φορές, στο τέλος κάτι θα μείνει. Κύριε Νίμιτς, είστε αμερικανός διπλωμάτης στον Ο.Η.Ε. Πλην όμως, η καταγωγή σας είναι από την kεντρική Ευρώπη και δεν γνωρίζουμε σε ποιον Θεό προσεύχεστε. Στις Η.Π.Α. άνθρωποι του (…) κατεστημένου, με καταγωγή από την κεντρική Ευρώπη, εκφόβησαν τον αμερικανικό λαό και ψήφισε τον Τζωρτζ Μπους το 2004. Τα αποτελέσματα γνωστά με τον συνεχή πόλεμο και αιμορραγία στην Μέση Ανατολή αλλά και παγκόσμια. Νομίζουμε ότι μετά την δήλωση των 221 καθηγητών πανεπιστημίων, εσείς, όλοι σας, οι διπλωμάτες που απασχολείστε με την ονομασία των Σκοπίων, θα πρέπει να κάνετε επίσημες δηλώσεις και να διαψεύσετε του 221 καθηγητές πανεπιστημίων. Ότι δηλαδή η ονομασία Παιονία για τους Σκοπιανούς είναι ψεύτικη.

Αφού θέλετε να εξακολουθήσετε τις αβάσιμες διεκδικήσεις της σε βάρος της Ελλάδας. Να σκεφτείτε κ. Νίμιτς, ότι ένας καπετάνιος Γκότσης έκανε μία δήλωση ότι «η Ελλάδα έφερε στην Μακεδονία 800.000 πρόσφυγες από την Μικρά Ασία». «Θα πρέπει όλους αυτούς», είπε ο αιμοσταγής Σκοπιανός «να τους καθαρίσουμε».
Εμείς κ. Νίμιτς και κ. Χ. Σολάνα, αντιπρόσωποι της Ε.Ε. αφού βιαζόσαστε για την ένταξη της ΠΓΔΜ οι 221 καθηγητές της ιστορίας σας δίνουν το ακριβές όνομα «Παιονία», να το παραδεχθείτε και να αφήσετε κατά μέρος τους φανατισμούς των Σκοπιανών, που είναι μεγάλη παραλογία. Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ να μην λησμονήσει ότι όταν η πατρίδα του είχε ανάγκη να πολεμήσει τους κομμουνιστές Βορειοκορεάτες, 1000 έλληνες στρατιώτες ήλθαν να σας βοηθήσουν και 182 στρατιώτες άφησαν την τελευταία τους πνοή στην μακρινή πατρίδα σας. Ενώ τότε, οι Σκοπιανοί, υπηρετούσαν στον κομμουνιστικό στρατό του Τίτο, και ευχότανε την νίκη των κόκκινων συντρόφων τους. Στην περίοδο του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, είχαν βουλγαρικές ταυτότητες τις οποίες προμήθευε ο βούλγαρος στρατηγός Μαρίνωφ. Αυτές τις ταυτότητες υπέδειξαν από τις αρχές του 1941 στου κατακτητές και απέκτησαν αμέσως εμπιστοσύνη και άρχισαν αμέσως το προδοτικό έργο εναντίον του ελληνικού λαού. Ο ελληνικός λαός πεινούσε και υπέφερε αφάνταστα. Πείνα, ξυλοδαρμοί από δήμιους Σκοπιανούς, καταναγκαστική εργασία, κλωτσιές, μαστίγιο, ψωριασμένοι και από πάνω η ελονοσία σκελετωμένοι, Υπάρχουν κάτι μεγάλη ψευτοδικηγόροι που υποστηρίζουν ότι εμείς οι Έλληνες Μακεδόνες δεν είμεθα Έλληνες. Και επειδή γνωρίζουμε από πού προέρχονται οι ιδέες αυτές του κατεστημένου, απαντούμε πώς είναι δυνατόν ένας εβραίος που γεννήθηκε στη Σιβηρία, άλλως στη Γερμανία, άλλος στην Αμερική ή στην Αφρική, όταν ζητήσει την εθνικότητα του Ισραήλ, αυτομάτως είναι πολίτης του Ισραήλ.

Και εμείς που γεννηθήκαμε στην ελληνική Μακεδονία δεν είμεθα Έλληνες; Είμεθα 2,5 εκατομμύρια στην Ελλάδα και άλλοι τόσοι στο εξωτερικό. Εδώ και μερικά χρόνια ακούμε κάποιους που κελαηδούσαν ανωτερότητες για άρειους λαούς από το προπολεμικό Βερολίνο. Αστυνομικός έλεγχος, βρήκε 2 ουκρανούς πολίτες με 3 διαβατήρια ο καθένας. Διαβατήριο ουκρανικό, διαβατήριο του Ισραήλ και διαβατήριο αμερικανικό. Την εποχή του Τζωρτζ Μπους, βέβαια. Ο πατέρας και υιός Μπους, θέλουν να εξιλεωθούν από το αμάρτημα πατρός και παππού Μπους. Ο οποίος προπολεμικά ήταν στην Αμερική διευθυντής της τράπεζας του Χίτλερ. Αμερικανοί πολίτες γερμανικής καταγωγής, δεν έμειναν ασυγκίνητοι από την άσκημη οικονομική κατάσταση της Γερμανίας και έστειλαν μέσω της τράπεζας που διηύθυνε ο παππούς Μπους, αρκετά εκατομμύρια δολλάρια στην αναδυόμενη τότε Γερμανία. Δεν είναι δυνατόν για όλη αυτή τη μεγάλη προετοιμασία να ήταν αρκετές οι γερμανικές οικονομίες της εταιρίας Κρουπ, της Σίμενς και της Μπάγερ. Ο τότε έλληνας πρέσβης στο Βερολίνο κ. Καραβής, μιλούσε για το γερμανικό θαύμα της προετοιμασίας πολέμου. Υπάρχει πιθανότητα σλαβοβουλγάρικα κεφάλαια να εστάλησαν επίσης με τον ίδιο τρόπο, γι' αυτό ο Χίτλερ ήταν τόσο γενναιόδωρος στην κατοχή, δίνοντας στους Βουλγάρους τα σερβικά Σκόπια, την ανατολική Μακεδονία και την ελληνική Θράκη. Κατέστρεψαν οι Βούλγαροι 160.000 νοικοκυριά και λεηλάτησαν και έκαψαν, σκοτώνοντας τους ηγούμενους όλων των ελληνικών μοναστηριών. Από την βουλγαρική κατοχή άρχισε η αντίσταση του ελληνικού λαού. Η κατοχική ελληνική κυβέρνηση έκανε παράπονα στους Γερμανούς. Μόνον ο υπουργός Φον Ρήπερτροπ, είπε τότε, «ήξευρα τι θα συμβεί στα ελληνικά εδάφη που δόθηκαν στην Βουλγαρία.» Μια ξερή απάντηση δίχως καμιά καλυτέρευση της κατάστασης. Δεν εξηγείται αλλιώς ο φθόνος και η κακία που υπέδειξαν πατήρ και υιός Μπους.
Το 1953 ένας εξυπνότατος Καστοριανός, ονόματι Νικόλαος Δημότσης που ήρθε στην Καστοριά μας αφηγήθηκε ότι από το 1933 οι υπάλληλοι που εργαζόταν στις γερμανικές εταιρείες στην Αμερική, όλοι τους φορούσαν στο πέτο τους καλοφτιαγμένα σήματα με τον αγκυλωτό σταυρό του Χίτλερ. Φανατικότατοι και επικίνδυνοι. Πολλοί εξ αυτών συνελήφθησαν με εντολή του προέδρου των Η.Π.Α. Φρ. Ρούζβελτ και κλείστηκαν σε απομόνωση.

Είναι λοιπόν καιρός να τελειώσει αυτή η ιστορία της ονομασίας των Σκοπίων. Και όσοι δεν θα σεβαστούν την γνήσια αλήθεια της Ιστορίας, είναι τυφλοί από φανατισμό. Ως αντιπρόσωπος του Ο.Η.Ε., εσείς κύριε Νίμιτς και ο κ. Χαβιέ Σολάνα να σκεφτείτε τους χιλιάδες ανθρώπους που κατέληξαν στην Ελλάδα και στο νησί της Μάλτας, κατατρεγμένοι από την καταστροφική κατάσταση της Μέσης Ανατολής και να παρακαλέσουμε την μεγαλειοτάτη της Μεγ. Βρετανίας να ανοίξει τις πύλες της αχανούς αποικίας του Καναδά. Και να περιμαζέψει μερικές χιλιάδες από τους κατεστραμμένους αυτούς Ιρακινούς, Πακιστανούς και Αφγανούς. Που αφού γδάρανε και τις τελευταίες οικονομίες τους οι έμποροι θανάτου, τους έβαλαν σε σαπιοκάραβα και τους ρίξανε στις ελληνικές παραλίες και στο νησί της Μάλτας. Να ζητούν να τους αφήσουμε να επιζήσουν είναι λογικό. Λοιπόν, αφού και ο Καναδάς έλαβε μέρος στον πόλεμο αυτό, με την πολιτική του τότε πρωθυπουργού σας Τόνυ Μπλέρ. Τώρα να προσφέρει ό,τι μπορεί, διότι για την Ελλάδα και την Μάλτα είναι μεγάλο οικονομικό βάρος, που καταλήγει σε προστριβές και ανωμαλίες.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς κ. Μπαϊρακτάρη, σας ευχαριστώ για την φιλοξενία

Λυκούργος Σινόπουλος
Γαλλία

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ