8.1.10

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν

Κύριε Μπαϊρακτάρη,

Δεν θα ήθελα να σας στείλω µια τυπική επιστολή µε ευχαριστίες και συγχαρητήρια για το έργο σας, αλλά µια επιστολή που να εκφράζει τις ειλικρινείς απόψεις µου, που πιστεύω ότι ευθυγραμμίζονται µε τις απόψεις του συνόλου των αναγνωστών σας. Ευχαριστίες γιατί µας προσφέρετε µια όαση πολιτισμού στη έρηµο της πολιτιστικής παρακµής που ζούµε, συγχαρητήρια γιατί παραµένετε σε µια ακριτική περιοχή µε δύσκολες επαγγελµατικές προοπτικές και αγωνίζεστε µε συνέπεια, όχι µόνο για την υψηλής ποιότητας ύλη, αλλά ακόµη και µε λεπτοµέρειες όπως ο τρόπος παρουσίασης των άρθρων και η ποιότητα του χαρτιού της εφηµερίδας. Εύχοµαι να συνεχίσετε µε την ίδια δύναµη να αντιστέκεστε στον ευτελισµό που κυριαρχεί τα ΜΜΕ και να µας χαρίζετε ελπίδα ότι δεν θα αργήσει η ανάκαµψη.
Τέλος, θέλω να σας ευχαριστήσω ιδιαίτερα για το ενδιαφέρον σας για τον αδελφό µου Χρυσόστοµο και την προβολή του έργου του από την ΟΔΟ. Είναι πολύ σηµαντικό για µένα να διατηρείται ζωντανός στη µνήµη των συµπατριωτών µας.

Με εκτίμηση
Σ. Τζημάκα Νάτσινα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ