2.8.11

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν

Αγαπητέ κ. Διευθυντά, 

Παρακολούθησα, ακουστικά, μαζί  με φίλους, από το μπαλκόνι μου, την εκδήλωση της «Αρμονίας», την Κυριακή 3 Ιουλίου, όπως συχνά παρακολουθώ παρόμοιες εκδηλώσεις στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας. Όλοι οι παρευρισκόμενοι, φίλοι και γνωστοί, νιώσαμε, και πάλι, μεγάλη απογοήτευση. Διότι, τα τελευταία χρόνια δυστυχώς , η «Αρμονία» (και όχι μόνο αυτή), δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματική «Αρμονία» που μεγαλώσαμε, γαλουχηθήκαμε, και υπηρετήσαμε τους καθαρούς σκοπούς της, επί Σεκουλίδη, Δόϊκου, Σιάνου... κλπ.

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε, πώς και γιατί, τόσο πολύ διαβρώθηκαν τα πάντα στον τόπο μας, και έμαθε το αυτί μας να ακούει παράξενους βαλκανικούς ήχους και σκοπούς, που είναι πρωτόγνωροι για την παράδοσή μας. Γιατί θα πρέπει εμείς οι φορολογούμενοι πολίτες, να χρηματοδοτούμε και να ενισχύουμε, μέσω του Δήμου, της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς ή των Υπουργείων, πρακτικές που μόνο ερωτηματικά προκαλούν σε μεγάλο μέρος της τοπικής μας κοινωνίας, και έχουν ολέθρια αποτελέσματα στην νεολαία μας.

Πλέον πρέπει όλοι μας (Βουλευτές, Δήμαρχοι, Φορείς, Αρχές, Δήμος, Περιφερειακή Ενότητα, Σύλλογοι, ομάδες, δημότες...) να αναλάβουμε την ευθύνη για την πορεία του τόπου και να χαράξουμε το μέλλον μας. Το ελληνικό μας μέλλον.

Με εκτίμηση
Μ.Χ.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος2/8/11

    Χωρίς να το θέλουν πέφτουν θύματα Σκοπιανής προπαγάνδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ