21.1.12

Ν.Π.: Faux Society


Ο ορισμός μιας κοινωνίας που τόσα χρόνια είχε πασπαλίσει τον εαυτό της με χρυσόσκονη. Μια κοινωνία που επιλέγει, ψηφίζει και δεν διαμαρτύρεται για τα στολίδια faux, κόστους 120.000 ευρω!!!!!! Μια κοινωνία που αγανακτεί για τα πανελλαδικά αλλά όμως τυχαίως δεν την πειράζουν τα τοπικά, λαμπάκια χρυσάφι, λίμνη καταπράσινη αλλά χωρίς κορδέλλες διαμαρτυρίας καθώς φαίνεται ότι όλα πλέον πάνε καλά με τη σωτηρία της. Μια κοινωνία γαλακτισμένη με την έννοια του κράτους, ως «Πανταχού παρόν και τα πάντα Επιδοτών». Για ένα κράτος μπαμπά που έπρεπε να χαρτζιλικώνει πάντα τα έφηβα παιδιά του. Για μια κοινωνία που εφευρίσκει το καθετί τι και ισοπεδώνει τα πάντα προκειμένου να μη δουλέψει. Ημερολόγια  από κατά ψέμα φοιτητές, τα όποια καλώς δεν αγοράσετε καθώς πρόκειται για άλλο ένα εφεύρημα απατεωνιάς.


Σχετικό κείμενο: ΟΔΟΣ: Στοιχειώδης λογική

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/12/12

    Κύριε Μπαϊρακτάρη,
    αυτό είναι όλο το κείμενο; Γιατί σταματάει κάπως απότομα με τη φράση "τα όποια καλώς δεν αγοράσετε καθώς πρόκειται για άλλο ένα εφεύρημα απατεωνιάς"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κείμενο είναι ολοκληρωμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ