28.5.12

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν

Αξιότιμε κ. εκδότα,

Χαρήκαμε το Σάββατο βράδυ και πάλι το Μουσικό Σχολείο του Βόλου στη ΝΕΤ σε εκπληκτικό αφιέρωμα στη Σμύρνη. Αυτό κατ' εξοχήν, αλλά και άλλα μουσικά σχολεία είναι τελικά οάσεις όχι μόνο για τους μαθητές τους, αλλά για όλους, καθώς επηρεάζουν και διαμορφώνουν ολόκληρο το τοπίο γύρω τους. Νιώσαμε όμως και πάλι την ίδια κι ακόμη περισσότερη θλίψη καθώς η δική μας πόλη, η Καστοριά, δε διαθέτει -τουλάχιστον όχι ακόμη- όχι μόνο μουσικό σχολείο, αλλ' ούτε καν δημοτικό ωδείο, αφού το Μπαϊρακτάρειο εξακολουθεί να μη λειτουργεί ως ωδείο. Και όλα αυτά ενώ άλλες μικρές πόλεις κοντά μας όχι μόνο διαθέτουν καθεμιά το ωδείο της, αλλά βγάζουν και μαθητές που διακρίνονται σε πανελλαδικό επίπεδο για τις επιδόσεις τους στην υπέροχη τέχνη της μουσικής.
Περίλυπος μέχρι το βάθος της ψυχής για τις ελλείψεις της πόλης μας που διαιωνίζονται.

Ένας αναγνώστης


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 12 Απριλίου 2012, αρ. φύλλου 637

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος28/5/12

    Το μουσικό σχολείο του Βόλου διακρίνεται για το ενδιαφέρον των εκπαιδευτικών που προωθούν τους μαθητές, το μεγάλο ενδιαφέρον της πολιτείας και πολλών επωνύμων καλλιτεχνών. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ