5.11.12

ΝΙΚΟΥ ΠΡΩΪΟΥ: Κάποιοι προτίμησαν τις τουαλέτες

Αρχίζω με τα θερμότερα συγχαρητήρια και της ευχές για μεγάλες επιτυχίες στους Πανέλληνες αρχηγούς ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.
Πρώτα η πατρίδα Ελλάδα… Και ύστερα οτιδήποτε άλλο (συμφεροντολογικό, ιδιοτελές και δοξαστικό). Μπράβο Αρχηγοί! Σήμερα με το παράδειγμα σας, γίνεσθε οι νέοι ηγέτες της πατρίδας, γιατί… αυτή την ώρα βρισκόμαστε στο οικονομικό χείλος του γκρεμού και της απομάκρυνσης από την Ευρώπη, όπου εμείς της χαρίσαμε τόσο το όνομα όσο και θα εξακολουθούμε να την φωτίζουμε πνευματικά. Ήρωες αντάξιοι των ηγετών της τρισχιλιετούς ιστορίας της χώρας και παράλληλα «Σοφοί» όπως οι αρχαίοι πρόγονοι μας Η θλιμμένη φωνή της πατρίδας ξύπνησε στην καρδία σας το μεγάλο χρέος προς αυτήν.
Τώρα δεν είναι πρώτος ο κ.Σαμαράς, ή ο κ. Βενιζέλος, ούτε και ο κ. Κουβέλης. Πρώτη είναι η πατρίδα. Στον αγώνα αυτό της 17ης Ιουνίου παίζονταν η ζωή ή ο θάνατος της πατρίδος από τους μόνιμους εχθρούς, τους υπόλοιπους που μας περιόρισαν εδώ και (100) χρόνια τα σύνορα μας, με της αισχρές εις βάρος μας διεθνείς συνθήκες, ξεριζωμός του Πόντου, Μ. Ασία, Β. Ήπειρο, Μοναστήρι, Ρωμυλία, Κύπρο χωρισμένη στα δύο και τρείς πόλεις νεκρές. Το έγκλημα του αιώνος και την απέλαση από την Αίγυπτο (250) χιλιάδες Πανέλληνες, την πιο οργανωμένη εμπορική κοινωνία της Ανατολής, ενώ όλοι οι άλλοι ξένοι, Άγγλοι, Εβραίοι κλπ, παραμένουν στην Αίγυπτο και διοικούν το Σουέζ.
Κι’ άλλοι αγωνίστηκαν μαζί σας για την σωτηρία της πατρίδας μας με συνθήματα πατριωτικά και διάφορα άλλα φούμαρα, πλην όμως την τελευταία στιγμή προτίμησαν ρόλους κατώτερους, αυτοτιμωρήθηκαν και ως άτακτοι στρατιώτες, πήραν το δρόμο προς το πειθαρχείο και τις τουαλέτες (μικρόψυχοι)…

Προ του υπέρτατου καθήκοντος της σωτηρίας της χώρας από την οικονομική εξαφάνιση και την απομάκρυνση από την Ευρώπη. Ποτέ δεν συνειδητοποίησαν το ρόλο τους και για ποιόν αγωνίστηκαν… Για την Ελλάδα ή για τους ξένους; Μόνο οι Ιεχωβάδες τα τσανάκια των απίστων και των αλλόθρησκων δεν παίρνουν τα όπλα για την πατρίδα και δεν υποβάλλονται σε θυσίες και κρύβονται στις δύσκολες ώρες από δειλία και συμφέρον.

Τώρα ήταν η ευκαιρία να δώσουν τον εαυτό τους, όχι το σώμα τους για την Ελλάδα «Δίδωμι τον μεν σώμα Ελλάδι» αναφώνησε η Ιφιγένεια, αλλά αυτοί μόνο το πνεύμα τους το συναινετικό, για να φανεί η πατρίδα ενωμένη, δυνατή, να διώξουμε δια παντός τον ξένο παράγοντα που τυραννά από το 1821 για 200 χρόνια την χώρα και ιδιαίτερα από τους βαλκανικούς πολέμους και μετά. 1922 Πόντος Μ. Ασία, 1940-1945 ο εμφύλιος της κατοχής, τότε ιδρύθηκε το κομιτάτο στην Αθήνα, από τους αρχηγούς κομμουνιστές και βούλγαρους αξιωματικούς (Ελασίτες, Εαμίτες, Επονίτες οι αριστεροί από την μία μεριά και οι Μπουρανάδες δεξιοί σκοτωθείτε μεταξύ σας 1946-1949 ο ξενοκίνητος συμμοριτοπόλεμος, 1955-1967, ο βρώμικος και συγκαλυμμένος ανένδοτος του γέρου Παπανδρέου, μυστήριο οι θάνατοι Λαμπράκη, Σοφοκλή Βενιζέλου, Βασιλιά, Λεβίδη, που οδήγησε στην Δικτατορία, Τον διωγμό του Βασιλέως του μοναδικού θεσμού της ιστορίας και της θρησκείας μας, από τότε πέρασε στα μύχια της χώρας για καλά ο ξένος παράγοντας ο οποίος μας οδήγησε το 1974 και στον παραλίγο πόλεμο όπου για καλή μας τύχη ο σοφότατος Κ. Καραμανλής είπε το χαριστικό για τους ξένους επιβολής «Η Ελλάς δεν πολεμά» και χάλασε όλα τα σχέδια τους, τότε τα σύνορα θα είχαν φτάσει στον Σαραντάπορο. Πλην όμως η άτυχη Κύπρος διαιρέθηκε. Πόσο μας αγαπάνε οι ξένοι!

Κατά το διάστημα της Δικτατορίας ακούστηκε καθαρά το δεύτερο κατόρθωμα των αξιωματικών, το πρώτο ο διωγμός του «Διακοπτόμενη την σύνδεσιν της Ελλάδος με την ΕΟΚ επί Εικοσαετίαν». Ο Παπαδόπουλος ο εγκάθετος των ξένων. Αυτά ήθελαν οι φίλοι μας.
Άλλη απόπειρα διασυρμού της ΕΟΚ το 1981-1989. ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο νέο κατασκεύασμα (χάπι) που το έφαγε η χώρα απερίσκεπτα… Γέμισε η Ελλάδα πρασινοφρουρούς, αυτοί διοικούσαν το κράτος. Κάντε δώρα στον εαυτό σας μέχρι 500 εκατομμύρια. Τότε φαγώθηκαν τα ΜΟΠ κι όλα τα προγράμματα της ΕΟΚ, από τους επιτήδειους ξενόφερτους που με θράσος και ανευθυνότητα είπαν «Το μέγα κούλπα».
Κι όμως η χώρα κουτσά στραβά προχώρησε στο Ευρώ και την ΕΟΚ, δεν διαλύθηκε η συμφωνία του έτους 1957.

Δυστυχώς δεν σταμάτησαν εδώ οι ξένοι, το 2009-2012 με το επιβληθέν απ’ έξω Μνημόνιο της παρέας του Γιωργάκη Τροσ-Καν και το όπλο στο τραπέζι αλλά και τα απανωτά «Ναι» της Δημοκρατικής παράταξης, των υπουργών που παρέδωσαν τον Οτσαλάν στην Τουρκία και τις μεγαλοστομίες των «Είμαστε διεφθαρμένοι, τεμπέληδες, μαζί τα φάγαμε – πότε – εμείς είμαστε αδύνατοι, νηστικοί, τον διασυρμό της Μέρκελ και της Γερμανίας, αυτή είναι μια χώρα σε κατοχή εξακολουθούν να εμπαίζονται. Πλην όμως άδικα. Το Μνημόνιο το έφερε ο Γιωργάκης και το ΔΝΤ από αλλού και όχι από την Γερμανία, Αγγλία. Με τέτοιες ατάκες κόντεψαν να μας ξεκάνουν. Ευτυχώς κάποιοι άλλοι υπουργοί ομολόγησαν και μας έσωσαν.

«Δεν διαβάσαμε το Μνημόνιο… Η Δημοκρατική παράταξη μας κατέστρεψε την χώρα». Φίλοι μου φάγαμε πολύ χορτάρι-προπαγάνδα όλα αυτά τα χρόνια μας υπνώτισαν οι ύπουλοι εχθροί , γιατί η πατρίδα μας διαφεντεύει την περισσότερη Μεσόγειο «Το κέντρο της Γης». Ούτε η Αμερική, ούτε η Κίνα, ούτε η Αυστραλία είναι το κέντρο της Γης. Όποιος ελέγχει το Σουέζ, το Γιβραλτάρ, Ελλήσποντο, αυτός είναι ο κυρίαρχος. Γι’ αυτό καταστρέφουν όλες τις χώρες της Μ. Ανατολής που γειτνιάζουν με την Μεσόγειο. Και εμάς μας θέλουν Ανατολίτες, αλλά επειδή είμαστε στο ΝΑΤΟ, χρησιμοποιούν άλλες μεθόδους κυρίως με ανθρώπους της δήθεν Δημοκρατικής-Προοδευτικής παρατάξεως, με αρχή τον γέρο Παπανδρέου, τον Ανδρέα και στο τέλος με τον Γιωργάκη τον φίλο του Τρος-Καν…

Λοιπόν ας μας πούνε τα δύο παλιά κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ-Κομμουνιστές) καθώς και τα δύο νεοσύστατα κατασκευασμένα φαντάσματα, για ποιόν λόγο αγωνίστηκαν; Πού το πηγαίνουν με την στείρα άρνηση τους; Δυστυχώς αντιμάχονται την πατρίδα, ενώ οι βουλευτές και οι οπαδοί τους απολαμβάνουν τα χρήματα της ΕΟΚ.
Είναι ακριβώς η ώρα να αντιδράσουν οι οπαδοί τους και να τους υποχρεώσουν στο έσχατο προς την πατρίδα τους χρέος. «Την μεγάλη ενωμένη Ελλάδα». Από το 1962 μέχρι σήμερα ένα πράγμα πολεμήθηκε απ’ έξω με διάφορους τρόπους, ύπουλους όπως προαναφέραμε «Η σύνδεσή μας με την ΕΟΚ». Τους ξεφύγαμε είμαστε Ευρωπαίοι: Καραμανλής.

Γι’ αυτό επιβάλλεται να δράσουμε όλοι μαζί και να ξεφορτωθούμε αυτό το φίδι από τον κόρφο μας που μπήκε στην πατρίδα μας. Ξέρουμε και μπορούμε να διαλέγουμε τους φίλους μας. Αυτή την ώρα είναι εύκολο. Οι περισσότεροι πολιτικοί αρχηγοί ενώθηκαν μια μικρή κλικαδούρα, που ζει ως τώρα με τον ιδρώτα των περισσότερων και τις θυσίες του λαού μας. Οφείλει να λογικευθεί και να βοηθήσει τον εαυτό της. Γιατί εάν τώρα τρέχει πίσω από τους μεταλοεργάτες, σε λίγο θα πεθάνουν όλοι από την πείνα και ο Περισσός της Παπαρήγα και η Κουμουνδούρου. Όχι άλλο ύπνο και ανευθυνότητα και φθηνά συμφέροντα για ξένους.
Πράγματι με την επιβολή του Μνημονίου και των απρόβλεπτων συνεπειών του, το ισοζύγιο καθηκόν- των και δικαιωμάτων έγειρε περισσότερο τις υποχρεώσεις-καθήκοντα και οφείλουμε να δείξουμε τα φιλοπατριωτικά μας αισθήματα, την μόνην αγόγγυστων φιλονομίαν της χώρας μεμψιμοιριών και δυστροπιών εκπλήρωση των φορολογικών υποχρεώσεων, αυτό είναι και το μεγάλο καθήκον.

Όσοι έχουν μέγα πλούτο ευεργετήσουν την πατρίδα, όπως έγινε κατά το παρελθόν από τους γνωστούς μεγάλους Ηπειρώτες ευεργέτες, αλλά κι ο καθένας, ας δείξουμε για άλλη μια φορά το χρέος μας προς την πατρίδα, στα παιδιά μας, που δυστυχώς είναι τα πρώτα θύματα αυτού του απρόσμενου στην ένταση του οικονομικού φαινομένου, λεπτομερώς σχεδιασθέν στο εξωτερικό και νομικά στοιχειοθετημένο, για να πλήξη την χώρα θανατηφόρα και για παντοτινή δουλειά. Όχι όμως… Υπάρχει ελπίς: Οι τρεις ηγέτες που ανέλαβαν την διάσωση, μαζί με τους εκλεκτότερους αυτή τη στιγμή σοφούς καθηγητές, είναι παντάξιοι, και όταν θα έχουν και την δική μας απαραίτητη υποστήριξη και εκπλήρωση των υποχρεώσεων που μας υπέβαλαν οι ξενόφερτοι, θα τα καταφέρουμε, θα βγούμε κερδισμένοι και περισσότερο γνωστικοί, από τα απανωτά λάθη μας, γιατί πιστέψαμε στις μεγαλοϊστορίες και στις ψευτιές χρόνια των πολιτικών, χωρίς εθνική συνείδηση και με διπλή υπηκοότητα … λεφτά υπάρχουν…

Γι’ αυτό, θα πρέπει να προστεθεί ακόμη ένα άρθρο στο σύνταγμα, που να απαγορεύει να γίνονται βουλευτές, υφυπουργοί, υπουργοί, πρωθυπουργοί, πρόεδροι Δημοκρατίας, όσοι έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα, με μόνη την ελληνική ιθαγένεια.
Και μια μεγάλη παράκληση προς τους κυβερνώντες. Ας φροντίσουν, πάντοτε νόμιμα με την παρέμβαση του εισαγγελέα, στην ψευδή και κατάφορη ειδησιογραφία, όπου τα όργανα της κάθε φάσματος κανάλια, εφημερίδες, ραδιόφωνα, κ.τ.λ. εδώ και χρόνια μας ψυχοπλάκωσαν και κοντεύουν να μας θάψουν ζωντανούς.

Είναι τόση η πίεσή τους, που νομίζει κανείς πως με τις συνεχείς αμφιβολίες τους για όλα τα προβλήματα που περνά το κράτος, εμφανίζονται γνώστες, των πάντων, ούτε των πάντων, ούτε υπουργοί να ήταν, προτού ανακοινωθεί μια απόφαση, αυτοί ομιλούν αντίθετα, σκορπούν τον όλεθρο. Καλά ρε φίλοι, δεν γίνεται κανένα σωστό πράγμα στον τόπο αυτό; Άνδρες και γυναίκες, εκφωνητές και παρουσιαστές με ψευτοδιλήμματα και φαντασιώσεις μας ταλαιπωρούν απαράδεκτα. Πού να βρούμε άλλο μέσο να πληροφορηθούμε;

Υποφέρουμε αφάνταστα, μόνο πικρία βγαίνει από το στόμα τους, ένας ανελέητος συντονισμένος πόλεμος. Ρωτάμε…. Γιατί τόση ασυδοσία; Πότε θα βοηθήσουν την πατρίδα; Πολλά σκεπτόμαστε για αυτούς. Φοβούμεθα πως εξυπηρετούν φανερά ξένα συμφέροντα, είναι πληρωμένα μαγαζιά. Για τον Μπουρκά καμιά λέξη. «Ομιλούν μόνο απαισιόδοξα» ποτέ με αισιοδοξία και έξοδο από την κρίση. Μ’ αυτόν τον τρόπο δημιουργούν σύγχυση στη χώρα και φουντώνουν τα ξένα μαγαζιά, τα οποία έφτασαν τις 20χιλιάδες με τα ξενοδοχεία να αγοράζουν το χρυσό και τα παραγόμενα προϊόντα του, τις πτωχευμένης Ελλάδας, ενώ από την άλλη μεριά, κλείνουν εμπορικά μαγαζιά και εργοστάσια. Πώς εξηγείται αυτό; Είναι άραγε αλήθεια; Η χώρα βρίσκεται σε πτώχευση ή τεχνητή απ’ έξω διάλυση, εξόντωση.

Ε, όχι πια… Χρειαζόμαστε την αλήθεια. Μόνο αυτοί οι ραδιοτηλεοπτικοί μπορούν να μας την δώσουν για να πάμε μπροστά. Μόνο με πίστη στην πατρίδα και σωφροσύνη, υπομονή, εργατικότητα, ανάληψη ευθυνών, ομόνοια, ενωμένοι είναι η στιγμή να συνεχίσει να ζει η χώρα μας. Η πανάξια Ελλάδα σε πείσμα όλων των ύπουλων εχθρών της. Όλοι μαζί. Αυτό είναι το χρέος μας. Η νίκη θα είναι δική μας.


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 6 Σεπτεμβρίου 2012, αρ. φύλλου 656


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ