12.2.13

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν

Κύριε Μπαϊρακτάρη,

Καθώς πλησιάζουμε στο χειμώνα, έρχονται στο νου μου οι δύσκολες στιγμές που έζησα πέρσι ίδια εποχή, ταξιδεύοντας προς τη Θεσσαλονίκη και τα Ιωάνννινα τις ημέρες της έντονης χιονόπτωσης.
Συγκεκριμένα, σε δύο σημεία της Εγνατίας Οδού-Β. Είσοδος Κοζάνης και κόμβος Γρεβενών-σχηματίστηκε ουρά αυτοκινήτων, ακινητοποιημένων για ώρες σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.

Ξάφνιασμα, ανησυχία, υπομονή, αγανάκτηση και θυμός είναι, οι λέξεις που περιγράφουν τα όσα έζησαν εκατοντάδες συνταξιδιώτες. Ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα σε αυτή την αφάνταστη ταλαιπωρία. Επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά η παροιμία του λαού μας ,«πνιχτήκαμε σε μια χούφτα νερό».

Η λύση όμως δόθηκε με την άφιξη των αρμοδίων!
Μας καθησύχασαν, και μας υποσχέθηκαν πολλά. Και εμείς χαρήκαμε!
Ναι, σίγουρα 12 μήνες αρκούν είπαμε, να τοποθετηθεί ο κατάλληλος φράκτης που θα εμποδίζει (αυτός ήταν η πραγματική αιτία!) την ενοχλητική και προβληματική παρουσία του χιονιά στο οδόστρωμα.Του χρόνου θα είναι έτοιμος, μας είπαν.
Ο χειμώνας έρχεται!

 Αγωνιώ, όπως όλοι μας πιστεύω, να καμαρώσω αυτό το σπουδαίο έργο (καινοτόμο! το λένε οι εκπαιδευτικοί). Φράχτης και αποχιονιστικά μηχανήματα! Ακόμη, χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί και ο φθινοπωρινός καιρός αυτών των ημερών είναι σύμμαχος με την κατασκευαστική εταιρία που ανέλαβε την ολοκλήρωση του έργου, κατόπιν διαφανέστατης δημοπρασίας.

 Καθώς λοιπόν πλησιάζει η μέρα των εγκαινίων....., ανυπομονώ να διαβάσω στην εφημερίδα σας, μαζί με τους αναγνώστες σας το πρόγραμμα. Σίγουρα θα καμαρώσουμε το καινοτόμο αυτό έργο και θα ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που μας το υποσχέθηκαν και κράτησαν το λόγο της τιμής τους!

 Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
 Ένας αναγνώστης

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 15 Νοεμβρίου 2012, αρ. φύλλου 666


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ