24.8.14

Συνέχεια της επιτυχίας



Η θεατρική ομάδα Βογατσικού, μετά την περσινή επιτυχία της παράστασης «Σαν παλιό σινεμά» με αποσπάσματα από ταινίες του ασπρόμαυρου ελληνικού κινηματογράφου, δέχθηκε πρόσκληση από το τμήμα Θεάτρου της σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Τα παιδιά της ομάδας, την Παρασκευή 9 Μαΐου, έφθασαν στην Θεσσαλονίκη με την θεατρολόγο-σκηνοθέτιδα Αργυρώ Αποστολίδου, για να παρουσιάσουν στην πολύ ιδιαίτερη θεατρική σκηνή της πανεπιστημιακής σχολής την ίδια παράσταση. Στην αίθουσα που ήταν ασφυκτικά γεμάτη, καθηγητές και φοιτητές της σχολής, καθώς και συγγενείς και φίλοι των παιδιών απόλαυσαν μια παράσταση που ήταν γεμάτη από μουσική, τραγούδι, χορό και κέφι. Οι μικροί ερασιτέχνες ηθοποιοί ανέβηκαν στην σκηνή με άνεση επαγγελματία. Η εκφραστικότητά τους, η κίνηση, το πάθος και η ταύτισή τους με τους ρόλους που ερμήνευαν, εύκολα μας παρέπεμπαν στα ονόματα των αξέχαστων ηθοποιών της μεγάλης οθόνης τους οποίους υποδυόταν. Γι αυτό και χειροκροτήθηκαν θερμά από το κοινό και απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές.


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 22 Μαΐου 2014, αρ. φύλλου 741.


Σχετικά: 

1 σχόλιο:

  1. Βασίλειος24/8/14

    Καλή δουλειά αλλά η "προβολή" με αυτές τις εκφράσεις φθάνει σε σημείο κορεσμού. Είναι και άλλα παιδιά με αξιόλογη παρουσία στις Τέχνες και τα Γράμματα. Τα προφυλάσσουν καλύτερα οι ενήλικες όταν κρατούν τα όρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ