9.10.14

ΟΔΟΣ: 1+1 για τον Macbeth



Προσφορά 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός
για την όπερα "Μάκβεθ" του Βέρντι


Οι 30 πρώτοι που θα κάνουν κράτηση στα γραφεία της ΟΔΟΥ (τηλ. 2467029638 και e-mail: odos-kst@otenet.gr) θα αποκτήσουν δύο εισιτήρια αξίας 36,00 ευρώ στην τιμή των 18,00 ευρώ. 
Η πληρωμή πραγματοποιείται με το κουπόνι της ΟΔΟΥ (του φύλλου 759 της Πέμπτης 9.10.2014) την ημέρα της αναμετάδοσης από την Νέα Υόρκη το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014 στις 19:55, στην είσοδο του ΤΕΙ Καστοριάς (με ονομαστικό κατάλογο που θα καταρτίσει η ΟΔΟΣ). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως της προσφοράς. 
Ευγενική χορηγία της ΟΔΟΥ

  ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ | SOLD OUT  
Η προσφορά 1+1 των 30 εισιτηρίων (για 60 άτομα) έχει εξαντληθεί. Λόγω αυξημένης ζήτησης και κατόπιν συνεννοήσεως με την αντιδημαρχία Πολιτισμού, δημιουργείται ένας δεύτερος εκπτωτικός κατάλογος των 13,00 ευρώ ανά άτομο αντί 18,00, μαζί με το κουπόνι της ΟΔΟΥ. Πληροφορίες δηλώσεις συμμετοχής τηλ. 2467029638, odos-kst@otenet.gr, εφημερίδα ΟΔΟΣ Μητροπόλεως 4, β’ όροφος.

Δέκα παραγωγές περιλαμβάνει το εφετινό πρόγραμμα των ζωντανών αναμεταδόσεων της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης που προβάλλεται για ακόμη μία χρονιά και στην Ελλάδα (σε επιλεγμένους χώρους και πόλεις, μεταξύ αυτών και η Καστοριά) με την υποστήριξη του ομίλου AΝΤ1.


H έναρξη θα γίνει στις 11 Οκτωβρίου με την σαιξπηρική τραγωδία «Μάκβεθ» του Τζουζέπε Βέρντι και την diva-σοπράνο Αννα Νετρέμπκο στον ρόλο της Λαίδης (φωτογραφία στην κορυφή μαζί με τον Željko Lučić, επάνω στην άρια της α’ πράξης «Vieni, t’ affretta»).

Είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που ανοίγει την σαιζόν των ζωντανών αναμεταδόσεων η 43χρονη Νετρέμπκο. Πέρυσι στον ρόλο της Τατιάνα στον «Ευγένιο Ονιέγκιν» του Τσαϊκόφσκι, το 2012 με το «Ελιξίριο του έρωτα» του Ντονιτσέττι, και το 2011 με την «Αννα Μπολένα» του ίδιου συνθέτη.

Η περίφημη παραγωγή του «Μάκβεθ» του 2007 από τον Adrian Noble, επαναλαμβάνεται φέτος με τη διεύθυνση του Fabio Luisi, παρουσιάζει επίσης τους: Željko Lučić στον ομώνυμο ρόλο, Joseph Calleja ως Μακντάφ και René Pape ως Μπάνκο.

Στην συνέχεια οι «Γάμοι του Φίγκαρο» θα προβληθούν στις 18 Οκτωβρίου σε μουσική διεύθυνση του περίφημου μουσικού διευθυντή της Μετροπόλιταν Τζέιμς Λιβάιν ενώ την 1η Νοεμβρίου θα αναμεταδοθεί και πάλι η θρυλική «Κάρμεν» του Μπιζέ με τη νεαρή σοπράνο Αννίτα Ραχβελισβίλι στον ρόλο του τίτλου.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με τον «Κουρέα της Σεβίλλης» του Ροσίνι στις 22 Νοεμβρίου και τους «Αρχιτραγουδιστές της Νυρεμβέργης» του Βάγκνερ στις 13 Δεκεμβρίου. Η νέα παραγωγή της οπερέτας του Λέχαρ «Η εύθυμη χήρα» θα είναι η πρώτη προβολή του 2015 (17 Ιανουαρίου) με πρωταγωνίστρια τη σουπερστάρ αμερικανίδα σοπράνο Ρενέ Φλέμινγκ.

Τα καταπληκτικά «Παραμύθια του Χόφμαν» του Οφενμπαχ παίρνουν σειρά στις 31 Ιανουαρίου ενώ στις 14 Φεβρουαρίου το διεθνές κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ακόμη μία εμφάνιση της Άννας Νετρέμπκο στη «Γιολάντα» του Τσαϊκόφσκι σε μουσική διεύθυνση του  Βαλέρι Γκέργκιεφ. Ακολουθεί το «Κορίτσι της Λίμνης» του Ροσίνι (πρεμιέρα στη Μετροπόλιταν, 14/3) και το δίπτυχο «Καβαλερία Ρουστικάνα» και «Παλιάτσοι» των Μασκάνι και Λεονκαβάλο αντίστοιχα που θα κλείσει την σαιζόν των live στις 25 Απριλίου.

  • Macbeth, ΤΕΙ Καστοριάς 11 Οκτωβρίου, στις 19:55
Διευθυντής ορχήστρας: Fabio Luisi.
Παραγωγή-σκηνοθεσία: Adrian Noble.
Λαίδη Macbeth: Anna Netrebko.
Macbeth: Željko Lucic.
Macduff: Joseph Calleja.
Banquo: René Pape.

  • Τιμές εισιτηρίων: 18,00€ . Μαθητικό, φοιτητικό ανέργων: 13,00 €. (με το κουπόνι-προσφοράς της ΟΔΟΥ: 9+9 €  σύνολο 18,00 € για δύο άτομα -περιορισμένος αριθμός). Νέος κατάλογος εκπτωτικών κουπονιών 18,00 € το άτομο.

Περισσότερες πληροφορίες στο γραφείο Πολιτισμού Αθ. Διάκου 1 (πάρκο “Ολυμπιακής φλόγας”) κ. Ανδρέας Κυπαρίσσης τηλ. 2467028999.

Υπόλοιπες αίθουσες προβολής: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Βόλος - Κινηματοθέατρο "Αχίλλειον ",  Λαμία - Δημοτικό Θέατρο , Μυτιλήνη - Δημοτικό Θέατρο , Χανιά - Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, Κέρκυρα - Φιλαρμονική Εταιρεία "Μάντζαρος", Πάφος: Kινηματογράφος Cineplex Paphos και Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας. 


Επιλογή σχετικών αναρτήσεων:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ