10.6.15

Σχέδιο δράσης για τον κλάδο της γουνοποιίας

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, μεταξύ της Ομοσπονδίας Γούνας και της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας.
Θέμα της σύσκεψης ήταν:  «Το επιχειρησιακό πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ΕΠ-ΠΔΜ 2014 – 2020» και το σχέδιο δράσης του κλάδου της γουνοποιίας, για την ένταξη στο ανωτέρω πρόγραμμα.
Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σε επίπεδο στελεχών και υπηρεσιακών παραγόντων. Παρευρέθηκαν από την Ομοσπονδία Γούνας το μέλος του Δ.Σ. αυτής κ. Φαίδων Γκιάτας και οι δύο οικονομικοί σύμβουλοι κ. Νίκος Ρίζος και Χάρης Βανίδης. Από την πλευρά της Περιφέρειας συμμετείχαν τα υπηρεσιακά στελέχη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας. Υπήρξε ταύτιση των απόψεων της Αρχής, με τους βασικούς άξονες των αναπτυξιακών προτάσεων που παρουσιάστηκαν από τους οικονομικούς συμβούλους της ομοσπονδίας όσον αφορά το ΕΠ- ΠΔΜ 2014-2020. Σύντομα η Ομοσπονδίας Γούνας θα υποβάλλει το οριστικό σχέδιο δράσης του κλάδου για την ένταξη των επιχειρήσεων της γουνοποιίας στο αναπτυξιακό πρόγραμμα. Θα συμπεριλαμβάνει την εκτροφή, την βιοτεχνία και τον τριτογενή τομέα του κλάδου, την διάθεση.


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 19 Φεβρουαρίου 2015, αρ. φύλλου 776


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ