29.8.15

Σχολιασμοί του αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ. Σ. Αδαμόπουλου

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Με ειλικρινά μεγάλο ενδιαφέρον άκουσα την συνέντευξη της κ. Ζεμπιλιάδου. Η προσφιλής για ορισμένους τακτική του αποπροσανατολισμού χάριν εντυπώσεων, έκανε και πάλι την εμφάνισή της. Αναλώνεται η κ. Ζεμπιλιάδου στον αν έγινε ή όχι παράτυπα η ματαίωση των διαγωνισμών, αλλά όχι στο αν έπρεπε να γίνει η ματαίωση! Δεν την ενδιαφέρει την κ. Ζεμπιλιάδου αν οι όροι των διαγωνισμών είχαν ασάφειες και αοριστίες. Δεν την ενδιαφέρει αν οι αρχές του ανταγωνισμού παραβιάζονταν.
Δεν την ενδιαφέρει αν για παράδειγμα για το πολυμηχάνημα δε αναφέρονταν καν οι διαστάσεις του. Και το είπε ευθέως στην συνάντηση που είχαμε για την οποία υποτίθεται ήλθε να ενημερωθεί! Εμείς είμαστε πολιτικοί και δεν μας ενδιαφέρουν τα τεχνικά θέματα είπε! Να κάνει πολιτικό παιχνίδι ήθελε η κ Ζεμπιλιάδου και μετά να βγει στα κανάλια! Να ενημερωθεί και να μας κρίνει για την διαδικασία ήθελε η κ Ζεμπιλιάδου. Ο διαγωνισμός και η νομιμότητα που έπρεπε να τον χαρακτηρίζει, ήταν κάτι το δευτερεύον για αυτήν.
Ο καστοριανός λαός κ. Ζεμπιλιάδου έχει κρίση να κρίνει. Μην τον αποπροσανατολίζετε όμως. Η διαδικασία κρίνουμε ότι έγινε σωστά, λαμβάνοντας υπ’ όψιν και τα χρονικά όρια που έπρεπε να προληφθούν και θα το συζητήσουμε στο περιφερειακό συμβούλιο όπως το θέσατε. Αλλά να μπούμε στην διαδικασία να δώσουμε τα χρήματα του ελληνικού λαού μέσω αδιαφανών ενδεχομένως διαδικασιών και να είμαστε υπόλογοι στον κόσμο, όχι δεν θα το κάνουμε. Οι διαγωνισμοί θα ξεκινήσουν και πάλι με διόρθωση των ασαφειών και τα έργα δεν θα χαθούν. Να είναι σίγουρος ο κόσμος της Καστοριάς και να μην παρασύρεται από πολιτικά παιχνίδια.

* * * 
[σχολιασμός στο facebook]
Αναγκάζομαι και πάλι να σχολιάσω. Σειρά στο πολιτικό παιχνίδι πήρε η κατά τα άλλα συμπαθής κα Αγνή Κανδύλη. Τι συμβαίνει; Παίζουμε το "περάστε κόσμε... έχει για όλους"; Και όλοι στην "σωστή" κατεύθυνση: Παραπληροφορούμε τον κόσμο χάριν εντυπωσιασμού!! Κωμωδία το καταντήσαμε κα Κανδύλη με τις συνεχείς πλέον εμφανίσεις ορισμένων στο γυαλί και όχι τραγωδία.Παίρνουμε και ποπ κορν το βράδυ για να δούμε το “Δίκτυο” και να γελάσουμε. Πέραν τούτου, υποβολέα δεν χρειάζομαι για το τι θα πω στον Καστοριανό λαό ο οποίος το ξαναλέω, ξέρει να κρίνει. Αλήθεια ξέρετε τι δουλειά θα κάνει το πολυμηχάνημα; Πιστεύετε όπως λέτε ότι το πολυμηχάνημα θα καθαρίζει τον βυθό από την λάσπη την οποία θα έπρεπε να βρούμε και τρόπο να την πουλήσουμε; Πιστεύετε ότι θα καθαρίζει το νερό της λίμνης; Πέφτω από τα σύννεφα! Δεν ξέρετε τι κάνει, όμως φωνάζετε για τις διαδικασίες του διαγωνισμού και γιατί κινδυνεύουμε να χάσουμε ένα κατα τα άλλα χρήσιμο - άγνωστο μηχάνημα. Εγώ κα Κανδύλη σέβομαι τον ρόλο μου. Εσείς δεν νομίζω.

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 30 Απριλίου 2015, αρ. φύλλου 786


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ