22.2.16

Λόγος & Αντίλογος

ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ

-Είπαν: (4.10.2015 σε άρθρο του Πασαλάρη): Να ξεχάσει (ο κ. Τσίπρας) εκείνα τα ψευτοπροοδευτικά καμώματα, από την καταδίκη της γραβάτας και του θρησκευτικού όρκου ως την κατάργηση των Θρησκευτικών στα σχολεία. Και από τις μαλλούρες των υπουργίνων του (π.χ. Σίας Αναγνωστοπούλου) ως τις στημένες αργοπορίες του ιδίου και του υπουργού του στα επίσημα ραντεβού.
-(Γιάννης Κακουλίδης) Με καλά ή λιγότερο καλά αγγλικά, με την επιστροφή του από την Νέα Υόρκη ο Πρωθυπουργός δεν θα χρειαστεί κανένα λεξικό, για να μεταφράσει αυτό που αποτυπώνεται στα πρόσωπα των Ελλήνων της καθημερινότητας και είναι μια λέξη μόνο: Απελπισία!
-(Άρθρο Παύλου Παπαδάτου) Για εννέα λόγους δεν έρχονται επενδύσεις. Παραθέτουμε τους δύο: α) Από τους κυβερνώντες το επιχειρηματικό κέρδος θεωρείται κλοπή.  β) Η φορολογία είναι τρεις φορές υψηλότερη από ό,τι στις γείτονες χώρες.
-(Ευάγγελος Μυτιληναίος) Ό,τι και αν ειπούν οι πολιτικοί, ό,τι και αν επεξεργαστούν οι "θεσμοί", αν σ' αυτή τη χώρα δε σηκώσουν τα μανίκια οι επιχειρηματίες, η ανάπτυξη δε θα έρεθι1
-Συρία, πληγή χαίνουσα. Σουνίτες, Σιίτες: Φωτισμένο Ισλάμ, ισλαμοφασίστες, μισθοφόροι της Δύσης στο Ισλάμ.

Ο Συλλέκτης


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 15 Οκτωβρίου 2015, αρ. φύλλου 807


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ