28.3.16

Giacomo Puccini: Madama Butterfly Σάββατο 2 Απριλίου στις 19:55 στο ΤΕΙ



Προσφορά 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός
για την όπερα του Σαββάτου

ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ | SOLD-OUT
Η προσφορά 1+1 των 20 εισιτηρίων για 40 άτομα (7,5 € το άτομο) έχει εξαντληθεί. Λόγω αυξημένης ζήτησης δημιουργείται ένας δεύτερος εκπτωτικός κατάλογος των 10,00  ανά άτομο αντί 15,00  μαζί με το κουπόνι της ΟΔΟΥ. 
Επιπλέον, από τον πρόεδρο της δημοτικής κοινωφελούς επιχείρησης «Ορεστειάς» κ. Διονύσιο Λίτσκα, βεβαιώνεται η προθυμία διευκόλυνσης οικονομικά ασθενέστερων ατόμων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση του Σαββάτου.

Οι 20 πρώτοι που θα κάνουν κράτηση στα γραφεία της ΟΔΟΥ (τηλ. 2467029638 e-mail: odos-kst@otenet.gr, διεύθυνση: Μητροπόλεως 4, β’ όροφος) θα αποκτήσουν δύο εισιτήρια αξίας 30,00 € στην τιμή των 15,00 € (δηλαδή 7,5 € το άτομο) για την όπερα Madama Butterfly  (Μαντάμα Μπάτερφλάϊ) του Giacomo Puccini. Η πληρωμή πραγματοποιείται με το κουπόνι της ΟΔΟΥ (φύλλο 829 της Πέμπτης 31 Μαρτίου 2016 ) την ημέρα της αναμετάδοσης από την Νέα Υόρκη το Σάββατο 2 Απριλίου 2016 στις 19:55, στην είσοδο του ΤΕΙ Καστοριάς (με ονομαστικό κατάλογο που θα καταρτίσει η ΟΔΟΣ). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως της προσφοράς.

Ευγενική προσφορά της ΟΔΟΥ

Η μαγευτική παραγωγή του Anthony Minghella είχε ενθουσιάσει το κοινό στην πρεμιέρα της στην Met το 2006. Η Kristine Opolais επαναλαμβάνει την θαυμάσια εμφάνιση της στον πρωταγωνιστικό ρόλο πλάι στον Roberto Alagna, ο οποίος ερμηνεύει τον Pinkerton, τον εγωιστή αξιωματικό του ναυτικού που τσακίζει την καρδιά της Μπατερφλάι. Διευθύνει ο μαέστρος Karel Mark Chichon στο ντεμπούτο του στην Met.





"Un bel di" (Kristine Opolais) Φεβρουάριος 2016


"Con onor muore" (Kristine Opolais) Απρίλιος 2014


Τιμές εισιτηρίων: 15,00 €,  10,00 € για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και ΑΜΕΑ,  7,5 € με το κουπόνι της ΟΔΟΥ 1+1 (15,00€ για δύο άτομα).

Υπόλοιπες αίθουσες που θα μεταδοθεί η «M. Butterfly»: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη, Βέροια - Κινηματοθέατρο Σταρ, Μυτιλήνη - Δημοτικό Θέατρο , Βόλος - Κινηματοθέατρο "Αχίλλειον" , Λαμία - Δημοτικό Θέατρο , Λεμεσός - Θέατρο "Ριάλτο"  , Χανιά - Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, Ρέθυμνο - Σπίτι Πολιτισμού, Πάφος - Kινηματογράφος Cineplex Paphos, Ιθακη: Δημοτικος Κινηματογραφος , Λευκωσία - Kινηματογράφος Cineplex Lefkosia, Κέρκυρα - Ιονιος Ακαδημία, Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης, Θέατρο Απόλλων. Πνευματικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας (εκτός δικτύου Αντ1).
Στις 3 Απριλίου σε μαγνητοσκόπηση στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.


Σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ