8.11.19

Μαντάμα Μπάτερφλάι




Αύριο Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019  θα παρουσιαστεί σε απ’ ευθείας μετάδοση από την Μητροπολιτική Όπερα της Νέας Υόρκης σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως (και σε επιλεγμένες αίθουσες στην Ελλάδα) η Μαντάμα Μπάτερφλάι του Πουτσίνι, υπό την διεύθυνση του Pier Giorgio Morandi.

Η Hui He πρωταγωνιστεί στον ρόλο της Τσίο-Τσίο-Σαν, της πιστής γκέισας που αφιερώνει τη ζωή της στον (εγωιστή αμερικανό αξιωματικό του ναυτικού που τσακίζει την καρδιά της Μπατερφλάι) Πίνκερτον, που ερμηνεύει ο Andrea Carè. Η Elizabeth DeShong είναι η φίλη της Σουζούκι, ενώ τον ρόλο του Σάρπλες τον υποδύεται ο Paulo Szot. Ο Pier Giorgio Morandi διευθύνει και η γλυκιά, ατμοσφαιρική σκηνοθεσία, ανήκει στον Anthony Minghella.

Στο βίντεο η τελευταία πράξη της όπερας, όπως μεταδόθηκε απ' ευθείας από την Νέα Υόρκη στο ΤΕΙ Καστοριάς με ελληνικούς υπότιτλους στις 2 Απριλίου 2016, με την Kristine Opolais και τον Roberto Alagna, υπό την διεύθυνση του Karel Mark Chichon σε σκηνοθεσία Anthony Minghella.

Σχετικά:

1 σχόλιο:

  1. Sasa Gkologkina [fb]9/11/19

    Αγαπητή ΟΔΟΣ λυπήσου μας!!!! Διάγουμε πνευματική ξηρασία 😥😥😭😭😭
    Από παραστάσεις πάμε σε αναπαραστάσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ