9.4.16

Διαψεύδει ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς τοπικό «ενημερωτικό» site

Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας», έπειτα από την επίσημη απάντηση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας, καθώς και του Συνδέσμου Γουνοποιών Κίνας σχετικά με επικείμενη έκθεση γούνας στο Πεκίνο στις ίδιες ημερομηνίες με τη Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς (5-8 Μαΐου 2016) όπου έκανε αναφορά τοπικό μέσο ενημέρωσης διαψεύδει ρητά και κατηγορηματικά την αναφορά αυτή.
Επιπλέον, με ομόφωνη απόφαση Δ.Σ., θα κινηθεί με ποινική δίωξη κατά του συντάκτη του συγκεκριμένου μέσου και όσων αναμεταδίδουν παρόμοιες ψευδείς αναφορές, που στόχο έχουν να βλάψουν τα συμφέροντα των μελών του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, τον κλάδο μας, αλλά και την περιοχή μας γενικότερα. Ρητά βέβαια αναφέρουμε, ότι θα διεκδικήσουμε εκτός της ποινικής δίωξης  και χρηματική αποζημίωση, για την βλάβη την οποία υπεστήκαμε. Το όποιο ποσό βέβαια μας αποδοθεί, θα δοθεί  εξ’ ολοκλήρου σε κοινωφελή σκοπό.
Εκ της Διοικήσεως

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 17 Δεκεμβρίου 2015, αρ. φύλλου 816.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ