5.10.16

Λόγος & Αντίλογος

Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία καταδικάζει τη μαζική δολοφονία των μικρών σκύλων που φιλοξενούνταν στο δημοτικό χώρο κοντά στο Μανιάκι του Δήμου Καστοριάς.
Απαιτείται από την Εισαγγελία, Αστυνομία, Δήμο πραγματική έρευνα σε βάθος ώστε να βρεθούν οι υπαίτιοι και όχι μόνο μια γενική αυτεπάγγελτη μήνυση κατ’ αγνώστων, η οποία θα καταλήξει στο αρχείο. Οι δολοφονίες ανυπεράσπιστων όντων συνεχίζονται. Τα ευρεθέντα πτώματα έως τώρα 15 με άγνωστο το τελικό αποτέλεσμα.
Ζητούμε οι χειρισμοί της υπόθεσης να είναι ακριβώς οι ίδιοι όπως αν Εισαγγελία & Αστυνομία έψαχνε να βρει τους δολοφόνους συνανθρώπων μας Καστοριανών, όπως αναφέρεται και στη σχετική εγκύκλιο του Αρείου Πάγου. Εξ άλλου εγκλήματα κατά ζώων είναι πάντα ο προθάλαμος για εγκλήματα κατά ανθρώπων. Τα ζώα πονούν και υποφέρουν όπως εμείς και η δολοφονία τους εκτός από παράνομη είναι πλήγμα στην ανθρωπιά και τον πολιτισμό μας.
Ας μεριμνήσουν γι αυτό το συνεχιζόμενο έγκλημα όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς ΥΠΑΑΤ, Υπ. Εσωτερικών, Εισαγγελία, Αστυνομία, Δήμος.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ 
ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  (50 Σωματεία)
& ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΖΩΟΦΙΛΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
Λύκτου 7, 71307 Ηράκλειο Κρήτης | info@pfpo.gr | pfpomospondia@gmail.com
τηλέφωνο: 6979913007, 6976489349

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 26 Μαΐου 2016, αρ. φύλλου 837

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ