6.12.16

Επιστολή Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς προς την Ομοσπονδία Γούνας:

Πρέπει η ημερίδα να είναι “κλειστή” στα ΜΜΕ  ώστε να κατατεθούν ελεύθερα χωρίς σκοπιμότητες και διαστρεβλώσεις οι εισηγήσεις και οι απόψεις 

Αξιότιμε πρόεδρε
και μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας,
Δεσμευτήκαμε να συμμετέχουμε σε εκδήλωση με θέμα «Η Ελληνική Γουνοποιΐα: Η επόμενη μέρα», ως δείγμα «καλής πίστης» αν και όπως γνωρίζετε, πάγια θέση μας είναι η επιστημονική προσέγγιση του θέματος, η διοργάνωση δηλαδή ενός επιστημονικού forum όπου προσκεκλημένοι θα είναι και ε-πιστημονικοί σύμβουλοι της Παγκόσμιας αλλά και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γούνας και όχι μόνο.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως για την συμμετοχή μας στην ημερίδα, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να διασφαλίσουμε τις τοποθετήσεις μας αλλά και την στρατηγική του κλάδου. Αναφορές συναδέλφων και φορέων σε οικονομικά, φορολογικά και όχι μόνο θέματα, μπορούν να προκαλέσουν σύγχυση και προβλήματα, διότι μπορούν και να παρερμηνευθούν.
Για τους λόγους αυτούς πρέπει η ημερίδα να είναι «κλειστή» στα ΜΜΕ ώστε να κατατεθούν ελεύθερα χωρίς σκοπιμότητες και διαστρεβλώσεις οι εισηγήσεις μας και οι απόψεις όλων των συναδέλφων.
Τα αποτελέσματα φυσικά της ημερίδας, σεβόμενοι απόλυτα το δικαίωμα στην πληροφόρηση, μπορούν αμέσως να γνωστοποιη- θούν σε συνέντευξη τύπου.
Αναμένουμε απάντησή σας.

Για την διοίκηση

Ο πρόεδρος
Ιωάννης Κορεντσίδης

Ο γεν. γραμματέας
Νικόλαος Κατσάνος


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 30 Ιουνίου 2016, αρ. φύλλου 842


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ