23.12.16

«To χρυσό κοκοράκι»

Απόψε στις 20:55, απ’ ευθείας από την όπερα La Monnaie / De Munt των Βρυξελλών, θα μεταδοθεί η όπερα του Νικολάϊ Ρίμσκυ-Κόρσακωφ «To χρυσό κοκοράκι» (The golden cockerel / Золотой петушок), υπό την διεύθυνση του Alain Altinoglu, σε σκηνοθεσία Laurent Pelly, παραγωγή της La Monnaie/De Munt σε συνεργασία με το Teatro Real της Μαδρίτης (2017)  και την Opera national de Lorraine της Νανσύ Γαλλίας (2017).
Η ΟΔΟΣ θα μεταδώσει απ' ευθείας την όπερα στο blog της.

Η όπερα (που είναι μία πολιτική σάτιρα) είναι βασισμένη σε παραμύθι με μέτρο του Αλεξάνδρου Πούσκιν "Η ιστορία του χρυσού μικρού κόκορα", το οποίο με την σειρά του βασίζεται σε δύο κεφάλαια του "Ιστορίες της Αλάμπρα" του Ουάσιγκτον Irving.
Ερμηνεύουν οι: Pavlo Hunka, Alexey Dolgov, Alexander Vassiliev, Agnes Zwierko, Alexander Kravets, Venera Gimadieva, Konstantin Shushakov, Sheva Tehoval κ.ά., με την συμφωνική ορχήστρα και χορωδία της όπερας La Monnaie.







ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ LA MONNAIE / DE MUNT:


Η απ' ευθείας αναμετάδοση ολοκληρώθηκε. Η μαγνητοσκόπηση θα είναι διαθέσιμη έως τις 23 Ιουνίου 2016.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος23/12/16

    Καταπληκτική!
    Αγαπημένη Οδός ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ