6.1.17

Ευχαριστούμε την Νέα Δημοκρατία.



Οι (κατά την βουλευτίνα μας Μ. Αντωνίου) "Αδαείς πολίτες" (*) από τη Μύηση, το Σπασμένο Ρόδι, την Κινηματογραφική Λέσχη, μαζί με πολλούς άλλους διακεκριμένους συμπολίτες όλων των πολιτικών πεποιθήσεων (μεταξύ των οποίων και πανεπιστημιακοί καθηγητές), κατάφεραν με έντιμο παρότι άνισο αγώνα, να κερδίσουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας, την κήρυξη του στρατώνα Μαθιουδάκη ως διατηρητέο ιστορικό μνημείο της πόλης μας.
Κι αυτό, παρά το λυσσαλέο αγώνα κάποιων πολιτικών μας για την άμεση κατεδάφιση του μνημείου, ώστε να κτισθεί εκεί ακριβώς (κι όχι σε κενό οικόπεδο που υπήρχε δίπλα), το νέο αστυνομικό κτήριο, που πράγματι χρειάζεται η πόλη.
Εάν η πρότασή μας είχε εξαρχής γίνει από αυτούς δεκτή, αν είχαν δεχθεί από τότε την προσφορά του διπλανού οικοπέδου από το Δήμο, το αστυνομικό κτήριο θα είχε ήδη κτισθεί...
Στο τέλος αυτής της υπόθεσης, η πόλη θα έχει ένα νέο αστυνομικό κτήριο (έστω κι αν θα έχει κτισθεί με καθυστέρηση), θα έχει επίσης σώσει και ένα ιστορικό της μνημείο. Κι ελπίζω ότι το μνημείο θα το έχει αξιοποιήσει κιόλας ,έτσι όπως του αρμόζει.
Τότε, όλοι εμείς οι “αδαείς πολίτες” όλων των πολιτικών πεποιθήσεων, που αγωνιστήκαμε γιαυτό, θα είμαστε περήφανοι. Ενώ κάποιοι από τους τοπικούς κομματάρχες και πολιτικούς μας, θα έχουν στιγματισθεί ανεπανόρθωτα, ενώπιον της ιστορίας της πόλης…

ΥΓ. Για την προσβολή της μνήμης, της αείμνηστης φίλης μας Ελένης (Νένης) Τσαδήλα, δεν τολμώ να σχολιάσω την βουλευτίνα, επιτρέψτε μου να αυτολογοκριθώ…

Γιώργος Μαντζούρας


(*) σ.σ. Η κ. Μ. Αντωνίου χαρακτήρισε… «αδαείς» του πολίτες που υποστήριξαν την διάσωση του ιστορικού κτηρίου του Μαθιουδάκη! Ευχαριστούμε την Νέα Δημοκρατία.


Σχετικά:

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/1/17

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/1/17

    Κ. Αρσένης: "Πολιτικές παρεμβάσεις κινούν τα νήματα στο Υπουργείο Πολιτισμού"
    http://odos-kastoria.blogspot.gr/2013/04/blog-post_5868.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/1/17

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/1/17

    ΝΑ ΤΗ ΧΑΊΡΕΤΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΗΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΣΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/1/17

    Στους χορούς, πάντως, δε τη φτάνει κανείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ