3.6.17

Δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς

Συνεδρίασε την περασμένη Τετάρτη 31 Μαΐου το δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν:

Έγκριση του κανονισμού λειτουργίας Κοιμητηρίου της πόλης Καστοριάς. Συμπλήρωση – τροποποίηση απόφασης με θέμα: «Υποβολή πρότασης στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για τη δημιουργία κέντρου κοινότητας», ως προς το χώρο στέγασής του.

Έγκριση διοργάνωσης εκδηλώσεων με τίτλο «2ο Φεστιβάλ της αυλής» στο μουσείο Μακεδονικού Αγώνα.

Έγκριση επιχορήγησης του πολιτιστικού & επιμορφωτικού συλλόγου Κορησού «Ο Άγιος Διονύσιος» για διοργάνωση εκδήλωσης.

Έγκριση επιχορήγησης του πολιτιστικού συλλόγου Φωτεινής για διοργάνωση εκδήλωσης.

Καθορισμός χρόνου διεξαγωγής εμποροπανηγύρεως στη Δ. Κ. Μεσοποταμίας – Συγκρότηση

επιτροπής διαχείρισης εμποροπανηγύρεως.

Έγκριση συνδιοργάνωσης τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου με τον αθλητικό σύλλογο Χιλιοδένδρου "Κεραυνός" και την ακαδημία ποδοσφαίρου Χιλιοδένδρου "Πήγασος" – Έγκριση κάλυψης μέρους εξόδων του τουρνουά.

Έγκριση επιχορήγησης του επιμορφωτικού συλλόγου Ζουζουλιωτών για διοργάνωση εκδήλωσης.

Έγκριση επιχορήγησης του εκπολιτιστικού συλλόγου Δισπηλιού για την κάλυψη μέρους εξόδων ενόψει των εκδηλώσεων "Λιμναίες πολιτιστικές πτυχές".

Έγκριση επιχορήγησης του πολιτιστικού & αθλητικού συλλόγου ΠΑΣ Λεύκης για κάλυψη μέρους εξόδων εκδηλώσεων.

Υποβολή αιτήματος προς τη δ/νση Δασών Καστοριάς για έγκριση υλοτόμησης δημόσιων δασικών εκτάσεων για την κάλυψη αναγκών σε καυσόξυλα των κατοίκων Δενδροχωρίου, Ιεροπηγής και Αγίας Κυριακής.

Λήψη γνωμοδοτικής απόφασης για παραχώρηση δημόσιας έκτασης στο αγρόκτημα Χιλιοδένδρου για την κατασκευή πρόχειρου σταυλικού καταλύματος.

Λύση σύμβασης, που συνάφθηκε μεταξύ του Δήμου και ιδιώτη, με αντικείμενο την περισυλλογή αδέσποτων ζώων.

Έγκριση επιχορήγησης του Σωματείου Ο.Π.Α.Κ. (Ομάδα προστασίας αδέσποτων Καστοριάς) για διοργάνωση εκδήλωσης.

Έγκριση παράτασης χρονοδιαγράμματος εκπόνησης της μελέτης «Γενικό πολεοδομικό σχέδιο Αγίας Τριάδας».

Λήψη κανονιστικής απόφασης για παραχώρηση ή μη δικαιώματος χρήσης κοινόχρηστου χώρου για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στην πλατεία Βαν Φλητ.

Λήψη κανονιστικής απόφασης για παραχώρηση ή μη δικαιώματος χρήσης κοινόχρηστου χώρου για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στη Δ. Κ. Μεσοποταμίας.

Εκ νέου έγκριση σχεδίου απόφαση υλοποίησης με ίδια μέσα του υποέργου (Α/Α) «Συνέχιση λειτουργίας Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Καστοριάς» της πράξης «Λειτουργία δομών και υπηρεσιών της τοπικής αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας – Λειτουργία Κέντρων Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας σε τοπικό επίπεδο».

Έγκριση διενέργειας προμήθειας καυσίμων & λιπαντικών δήμου. Προσφυγή σε διαδικασία με διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση προκήρυξης για τη συντήρηση και επισκευή οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου.

Εξέταση ένστασης του αναδόχου του έργου: «Αποχέτευση ακαθάρτων Δ.Δ. Βυσσινιάς».

Έγκριση 2ου Α.Π. Ε. με 1η συμπληρωματική σύμβαση του έργου «Αποκατάσταση κτηρίου 1ου & 8ου δημοτικού σχολείου Καστοριάς» και παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ