24.6.17

Φεστιβάλ της Αυλής




Η αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας, Προγραμματικής, Ανάδειξης παλαιάς πόλης διοργανώνει για δεύτερη χρονιά, το “Φεστιβάλ της Αυλής”, στο αρχοντικό του Πηχιώνος στην πλατεία Αδελφών Εμμανουήλ στο Ντολτσό (μία από τις εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του Απόζαρι).

Δυο διακεκριμένοι μουσικοί της jazz, ένα γυναικείο πολυφωνικό σχήμα, ήχοι και μελωδίες της Κάτω Ιταλίας, ιστορίες μουσικές μέσα από τη μεγάλη οθόνη, αλλά και μια ιδιαίτερη εκδήλωση λογοτεχνίας με την συμμετοχή ορισμένων από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του ελληνικού διηγήματος, είναι τα βασικά στοιχεία του φετινού προγράμματος.

Στόχος των εκδηλώσεων να καθιερωθεί το φεστιβάλ ως μια διαφορετική καλοκαιρινή πολιτιστική πρόταση για την πόλη της Καστοριάς. Το πρόγραμμα του φεστιβάλ έχει ως εξής:

28 Ιουνίου Τετάρτη
«JazzDuo», Γιώτης Σαμαράς και Νικόλας Αναδολής

5 Ιουλίου Τετάρτη
Stringless: «Η γυναίκα είναι μυστήριον» (η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του Απόζαρι)

12 Ιουλίου Τετάρτη
Mουσική στην μεγάλη οθόνη: Στρίγγλες-Stringless & Encardia, “H πέτρα που χορεύει” του Άγγελου Κοβότσου

19 Ιουλίου Τετάρτη
Εncardia

22 Ιουλίου Σάββατο
Το διήγημα σήμερα: Δ.Αξιώτης, Σ.Γιανναράς, Σ.Φ. Δημητρίου, Γ.Καισαρίδης, Δ.Γ. Κανελλόπουλος, Θ.Κοροβίνης, Η.Κουτσούκος, Σ.Κοψαχείλης, Γ.Παλαβός, Η.Χ. Παπαδημητρακόπουλος, Η.Παπαμόσχος, Γ.Σκαμπαρδώνης, Π. Σφυρίδης, Θ.Σ.Στεργιόπουλος, Β.Τσιαμπούσης, Ν.Τσίγκας, Κ.Ι.Χαρπαντίδης.

Ώρα έναρξης των εκδηλώσεων στις 21:30, είσοδος ελεύθερη.
Πληροφορίες τηλ. 2467028999.



Σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ