21.6.17

Run Greece Καστοριά 2017

Το “εισιτήριο συμμετοχής” στην ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Καστοριάς στον “τελικό” των αγώνων Run Greece την ημέρα του μαραθωνίου της Αθήνας παραδόθηκε σε σχετική τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας 12 Ιουνίου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Καστοριάς.

Για πρώτη χρονιά, φέτος, γνωστή ασφαλιστική εταιρεία συνδέει τους αγώνες Run Greece που διενεργούνται σε επτά πόλεις της Ελλάδος με τον μαραθώνιο Αθήνας. Συγκεκριμένα, την ημέρα διεξαγωγής του, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, θα πραγματοποιηθεί και ο “τελικός” των Run Greece, ο «Αγώνας δρόμου 3 χλμ. της ασφαλιστικής εταιρείας». Συμμετέχοντες στον συγκεκριμένο αγώνα είναι οι νικητές κάθε ηλικιακής κατηγορίας (10 άνδρες και 10 γυναίκες) από τους επτά κατά τόπους Run Greece αγώνες.

Με περισσότερους από 2.800 δρομείς, η διοργάνωση του Run Greece συνέχισε τη διαδρομή της στην Ελλάδα στην πόλη της Καστοριάς, με την αρωγή του Δήμου Καστοριάς και της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Οι είκοσι νικητές που διακρίθηκαν, θα συμμετάσχουν στον «Αγώνα δρόμου της ασφαλιστικής εταιρείας» την ημέρα διεξαγωγής του μαραθωνίου, ο οποίος θα αναδείξει τις νικήτριες περιφέρειες των Run Greece.

Οι κ.κ. Ζήσης Λάζαρος, αντιδήμαρχος Αθλητισμού δήμου Καστοριάς, Πασχάλης Βάσσος, περιφερειακός σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, και ο διευθυντής πωλήσεων της ασφαλιστικής εταιρείας παρέδωσαν από κοινού τα “εισιτήρια συμμετοχής”, αλλά και τα «πακέτα» του προγράμματος φιλοξενίας για τη διάρκεια των αγώνων στην ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Καστοριάς.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, οι παρευρισκόμενοι, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις λεπτομέρειες του αγώνα του Νοεμβρίου από τους εκπροσώπους του ΣΕΓΑΣ, κ.κ. Αθανάσιο Ράπτη, πρόεδρο επιτροπής Run Greece του ΣΕ ΓΑΣ, Ά. Προβατά, γραφείο αγώνων σε δημόσιο δρόμο και βουνό του ΣΕΓΑΣ, Α. Ελευθεριάδη, τεχνικό σύμβουλο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ