3.11.17

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στον δήμο Άργους Ορεστικού

Την δυνατότητα δωρεάν ιατρικών εξετάσεων στους κατοίκους του εξασφάλισε ο δήμος Άργους Ορεστικού μέσω του προγράμματος «Ταξιδεύουμε για την υγεία» του ομίλου Υγεία. Μια ομάδα 31 ιατρών 16 ειδικοτήτων και 40 εθελοντών από το νοσηλευτικό, τεχνικό και διοικητικό προσωπικό του Ομίλου θα παρέχουν στους κατοίκους του Δήμου Άργους Ορεστικού δωρεάν υπηρεσίες υγείας.
Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα Παρασκευή 3 και αύριο Σάββατο 4 Νοεμβρίου από τις 08:00 έως τις 16:00 στο κτήριο του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού (πλησίον του 4ου Δημοτικού Σχολείου) το κτήριο του οποίου μετατράπηκε σε μια "πολυκλινική" και είναι έτοιμη να υποδεχθεί τον κόσμο.
Διευκρινίζεται ότι οι εξετάσεις θα γίνουν με σειρά προτεραιότητας, χωρίς ραντεβού, ενώ λεωφορεία του δήμου θα πραγματοποιήσουν δωρεάν δρομολόγια από και προς τις τοπικές κοινότητες, ώστε να εξυπηρετήσουν τον κόσμο.
Αναλυτικά οι ειδικότητες των εθελοντών ιατρών είναι οι εξής: αγγειοχειρουργοί, ουρολόγοι, ακτινολόγοι, οφθαλμίατροι, αναισθησιολόγοι, παθολόγοι, γυναικολόγοι, παιδίατροι, δερματολόγοι, πλαστικοί χειρουργοί, καρδιολόγοι, πνευμονολόγοι, νευρολόγοι, χειρουργοί (και χειρουργοί μαστού), ορθοπεδικοί, ωτορινολαρυγγολόγοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ