19.11.17

Συνεδρίαση οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Συνεδρίασε την Τρίτη 14.11.2017 η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν:
-Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής παροχής υπηρεσιών που αφορά την: «Αντικατάσταση υφιστάμενης υδροληψίας του αρδευτικού δικτύου του ΤΟΕΒ Βασιλειάδας-Σταυροποτάμου Μελισσοτόπου-Βέργας» Π.Ε.Καστοριάς.
-Έγκριση τροποποίησης απόφασης της οικονομικής επιτροπής περί ανάθεσης εκτέλεσης δρομολογίων μεταφοράς μαθητών με λεωφορεία (μικρό και μεγάλα), ή ΔΧ επιβατικά σε σχολικές μονάδες της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς για το σχολικό έτος 2017-2018 λόγω παράτασης των συμβάσεων που ήταν σε ισχύ στις 30-6-2016 για την κάλυψη των αναγκών που υπάρχουν λόγω του ότι δεν έχουν αναδεχθεί μειοδότες από τον εκκρεμή διαγωνισμό 2/2017.
-Έγκριση νέου δρομολογίου γιο την κάλυψη των νέων αναγκών μεταφοράς μαθητών στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς κατά την έναρξη του σχολικού έτους 2017-2018.
-Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την ασφάλιση υπηρεσιακών οχημάτων για τρία υπηρεσιακά αυτοκίνητα της Π.Ε. Καστοριάς.
-Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια ενός επιτραπέζιου Η/Υγια τις ανάγκες της γραμματείας της δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Καστοριάς.
-Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια πολυμηχανήματος για τις ανάγκες της γραμματείας της δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Καστοριάς.
-Έγκριση αντικατάστασης τακτικού μελών της τριμελούς επιτροπής Ελέγχου Ενστάσεων όσο αφορά το έτος 2017, Π.Ε.Καστοριάς.
-Έγκριση της εκτός έδρας μετακίνησης του αντιπεριφερειάρχη Π.Ε.Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ