28.12.17

Παιδική χριστουγεννιάτικη γιορτή


Πρόσκληση 

στην παιδική χριστουγεννιάτικη γιορτή της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό ΔΑΔ ΚαστοριάςΗ Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό ΔΑΔ Καστοριάς σας προσκαλεί στην παιδική χριστουγεννιάτικη γιορτή με την ονομασία «Χριστούγεννα εν καρδία» την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Καστοριάς.

Μικρά και μεγάλα παιδιά θα χαρούν χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την χορωδία του Αγίου Νικάνορα, θα απολαύσουν την εμπειρία του Φωλίτσα messy play από την Μαρία Παπαλαμπροπούλου, θα διασκεδάσουν με την Γεωργία Παγούνη και θα χορέψουν στους ρυθμούς του dj Tsia . Όλοι τους συμμετέχουν στην εκδήλωση εθελοντικά και από καρδιάς!

Τέλος, «Το ρομπότ της Αλκυώνης» είναι μια μικρή ιστορία που έγραψε ειδικά για αυτή την γιορτή και θα αφηγηθεί η κα Χρυσούλα Πατρώνου Παπατέρπου με στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών, διδάσκοντας τη διαφορετικότητα και την αγάπη.

Η είσοδος είναι 3,00 € και τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς του συλλόγου.

Με εκτίμηση
το ΔΣ της Εταιρείας

Πληροφορίες: Χριστίνα Ευαγγέλου
Επικοινωνία: τηλ. 6974705275
e-mail: christina.evangelou@gmail.com
web: http://autism-kastoria.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ