27.1.18

Αλεξάνταρ Νικολόσκι: «Δεν δεχόμαστε καμία αλλαγή στο Σύνταγμα, η χώρα πρέπει να ονομάζεται Μακεδονία»

Προκαλεί ο αντιπρόεδρος του κόμματος του VMRO κ. Αλεξάνταρ Νικολόσκι ο οποίος δεν δέχεται καμία αλλαγή στο Σύνταγμα και υποστηρίζει ότι η χώρα του πρέπει να ονομάζεται Μακεδονία.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο αντιπρόεδρος του κόμματος του Γκρούεφσκι, «δεν δεχόμαστε καμία αλλαγή στο Σύνταγμα, η χώρα πρέπει να ονομάζεται Μακεδονία» και υπογράμμισε πως δεν θα γίνει αποδεκτή καμιά αλλαγή στο Σύνταγμα, ενώ τόνισε πως δεν συναινεί στις αλλαγές των ονομάτων και των δρόμων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ, λίγες ώρες πριν συνέλθει στα Σκόπια συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για το ζήτημα της ονομασίας.

«Δεν βρίσκουμε κανένα αλυτρωτικό στοιχείο στο όνομα οποιουδήποτε χώρου η αντικειμένου στην χώρα μας. Δεν θεωρούμε ότι αυτά είναι η πηγή του προβλήματος. Αυτά είναι δικαιολογίες» κατέληξε.

Ο Αλεξάνταρ Νικολόσκι μίλησε στο κεντρικό δελτίο του ελληνικού τηλεοπτικού σταθμού «Ε», εκφράζοντας τις προκλητικές του θέσεις, παρ' ότι οι συνομιλίες με τη διαμεσολάβηση του ΟΗΕ βρίσκονται σε εξέλιξη.


Σχετικά:


2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/1/18

    Εμπάργκο τώρα! Συνομιλίες τέλος.
    Και ..."γαια πυρί μιχθήτω!".
    Όποιος αντέξει.

    ΥΓ. Πάντως σήμερα το πρωί οι Φυρομίτες πούλησαν ομόλογο "στις αγορές" με το όνομα "Μακεδονία" ["μαϊμουδοομόλογο"] με 2,75% !!!!

    Η ενδεής ψωροκώσταινα δανείζεται μετά βίας με ομόλογα κοντά στο 4% κι ο Τσίπρας πανηγυρίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/1/18

    Βούτυρο στο ψωμί τους έβαλε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας που δεν εξέδωσε Ψήφισμα για τη Μακεδονία. ΛΛΛΛέλλε πόσο ωραίοι [......] είμαστε εδώ! ΛΛΛΛέλλλλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ