25.1.18

Κανένα ψήφισμα για το σκοπιανό στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας!



Από kozanimedia.gr:  
Πρωτοφανές-Το Περιφερειακό Συμβούλιο Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας ΔΕΝ κατάφερε να βγάλει ψήφισμα για το όνομα των Σκοπίων-8 σύμβουλοι και αντιπεριφερειάρχες της παράταξης Καρυπίδη καταψήφισαν την πρόταση του!

Πραγματικά απίστευτες καταστάσεις βίωσε στη σημερινή συνεδρίασή του το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, το οποίο, μετά από μια γεμάτη εντάσεις και αντιπαραθέσεις συζήτηση…δεν κατάφερε να εκδώσει ένα ψήφισμα για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων!

Και αυτό συνέβη καθώς για πρώτη φορά σε Περιφερειακό Συμβούλιο από το 2010 (τη θέσπιση του θεσμού της αιρετής Περιφέρειας και μετά) οχτώ περιφερειακοί σύμβουλοι και αντιπεριφερειάρχες της συμπολίτευσης ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ (λευκό ή κατά) την εισήγηση της πλειοψηφίας και του ίδιου του επικεφαλής τους και περιφερειάρχη Θόδωρου Καρυπίδη!

Την πρόταση ψηφίσματος της “Ανατροπής-Δημιουργίας” δέχθηκαν 11 σύμβουλοι, όσοι και το ψήφισμα της παράταξης Δακή, ενω υπήρχαν επίσης 6 λευκά και 4 όχι (τα δυο της παράταξης της “Λαϊκής Συσπείρωσης” του ΚΚΕ).

Το δικό του σχέδιο ψήφισε ο περιφερειακός σύμβουλος της “Ελληνικής Αυγής” Νίκος Κουρκούτας.
Έτσι, καθώς δεν υπήρχε η πλειοψηφία, ΔΕΝ εγκρίθηκε κανένα απολύτως ψήφισμα, αν και αρχικά ο πρόεδρος του Π.Σ. Φώτης Κεχαγιάς υποστήριξε πως η ψήφος του προέδρου μετράει ως “διπλή”.

“Όχι” στην έκδοση οιαδήποτε ψηφίσματος είπαν, μάλιστα, οι δυο αντιπεριφερειάρχες Ρούσης Αλεξανδρής και Αντώνης Δακαλόπουλος, ενώ λευκό ψήφισε ο επίσης αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Κώττας, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα 8 αυτά χρόνια της αιρετής Περιφέρειας!

kozanimedia.gr


Σχετικά:

1 σχόλιο:

  1. ΛΛΛέλλλλε!27/1/18

    Τι κάνει νιαου-νιαου στα κεραμίδια?
    Ή αλλιώς, να ντρέπεσαι που ζεις σε αυτή την Περιφέρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ