20.1.18

Εταιρεία Προστασία Ατόμων με Αυτισμό ΔΑΔ Καστοριάς

Ευχαριστίες για την συμμετοχή στην παιδική χριστουγεννιάτικη γιορτή της Εταιρείας 

Η Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό ΔΑΔ Καστοριάς σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στην πρώτη Παιδική Χριστουγεννιάτικη Γιορτή με την ονομασία «Χριστούγεννα εν Καρδία» που έγινε στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Καστοριάς.
Στην υπέροχη αυτή γιορτή μικροί και μεγάλοι είχαν την χαρά να απολαύσουν χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την πολυφωνική χορωδία του Αγίου Νικάνορα υπό την καθοδήγηση της κας Κατερίνας Τριανταφύλλου.
Η συγγραφέας κα Χρυσούλα Πατρώνου Παπατέρπου η οποία είναι και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου μάζεψε τα παιδιά γύρω της και τους αφηγήθηκε «Το ρομπότ της Αλκυώνης», μια μικρή ιστορία που έγραψε ειδικά για αυτή την γιορτή, με στόχο την ευαισθητοποίηση των μικρών ακροατών, διδάσκοντας τη διαφορετικότητα και την αγάπη.
Όλα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την εμπειρία του Φωλίτσα Messy Play από την Μαρία Παπαλαμπροπούλου. Οι μικροί δημιουργοί γεύτηκαν έστω και για λίγο την χαρά του αισθητηριακού μη κατευθυντικού παιχνιδιού που προσφέρει εδώ και λίγους μήνες στην Καστοριά η «Φωλίτσα».
Η γιορτή κορυφώθηκε με την ανυπέρβλητα διασκεδαστική Γεωργία Τούφα Παγούνη που με τα παιχνίδια στους ρυθμούς του dj Tsia ξετρέλανε μικρούς και μεγάλους.
Το ΔΣ της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό ΔΑΔ Καστοριάς ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στην γιορτή κι εκείνους που ενισχύσανε την εκδήλωση με την αγορά προσκλήσεων. Επίσης, όλους όσους προσφέρανε εθελοντικά για να πραγματοποιηθεί η γιορτή.
Πιο συγκεκριμένα, τον πάτερ Ελευθέριο Συτιλίδη και όλα τα μέλη της χορωδίας του Αγίου Νικάνορα, την κα Χρυσούλα Πατρώνου Παπατέρπου, την Μαρία Παπαλαμπροπούλου, την Γεωργία Τούφα Παγούνη, τον Γιώργο Τσιαμπουρή. Τα Super Market «Σκλαβενίτης», τον φούρνο «Αλέξανδρος» και το καφέ «The Passenger» για τα κεράσματα, καθώς και την Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Καστοριάς για την φιλοξενία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ