24.1.18

Κλειστό γυμναστήριο Νεστορίου

Το πράσινο φως για την υλοποίηση του πήρε από τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη το έργο “Βελτιώσεις κλειστού γυμναστηρίου Νεστορίου”.
Η προγραμματική σύμβαση υπογράφτηκε στο υφυπουργείο Αθλητισμού από τον κ. Βασιλειάδη και από τον δήμαρχο Νεστορίου κ. Πασχάλη Γκέτσιο. Παρούσα ήταν και η βουλευτής του ΣυΡιζΑ Καστοριάς κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου.
Ο υφυπουργός εξέφρασε το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για αθλητικές υποδομές που θα δημιουργηθούν στον ορεινό όγκο του Νεστορίου και διαβεβαίωσε τον δήμαρχο ότι θα είναι στο πλευρό του δήμου, ενώ ζήτησε παράλληλα την άμεση υλοποίηση του έργου.
Ο δήμαρχος Νεστορίου αφού ευχαρίστησε τον υφυπουργό για την ανταπόκριση και το ενδιαφέρον του για το συγκεκριμένο έργο, δεσμεύτηκε για την άμεση δημοπράτηση και υλοποίηση του.
Η βουλευτής κ. Τελιγιορίδου ευχαρίστησε τον κ. Βασιλειάδη για την άμεση ανταπόκριση και τόνισε το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για τις αθλητικές υποδομές που θα πραγματοποιηθούν στον ορεινό δήμο της περιοχής.
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 71.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ