23.1.18

Κέντρο νεοσυλλέκτων Γρεβενών

Τον διοικητή του Γ’ Σώματος Στρατού αντιστράτηγο Δημήτριο Μπίκο επισκέφθηκε στο στρατηγείο στην Θεσσαλονίκη, ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.
Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε το δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», σύμφωνα με το οποίο στο πλαίσιο του κεντρικού ανασχεδιασμού του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, πρόκειται να κλείσουν κέντρα εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων που λειτουργούν στη χώρα.
Ο αντιστράτηγος θεώρησε πως το δημοσίευμα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και διαβεβαίωσε τον περιφερειάρχη σε ότι αφορά το Κέντρο Νεοσυλλέκτων Γρεβενών όχι μόνο θα παραμείνει ως έχει, αλλά θα είναι μάλιστα και κέντρο υποδοχής οπλιτών και συζητείται να είναι και επιχειρησιακή μονάδα.
«Είναι μια θετική εξέλιξη για το κέντρο νεοσυλλέκτων Γρεβενών το οποίο θα συνεχίσει να λειτουργεί ως έχει και μάλιστα θα είναι και κέντρο υποδοχής με πολλαπλά οφέλη για την περιοχή» υπογράμμισε ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης μετά τη συνάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ