6.2.18

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου
 Gaetano Donizetti:  L'elisir d'amore

στο ΤΕΙ Καστοριάς στις 19:00


Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στις 19:00, απ' ευθείας από την  Νέα Υόρκη, θα μεταδοθεί στο ΤΕΙ Καστοριάς το κωμικό διαμάντι του Γκαετάνο Ντονιτσέττι (Gaetano Donizetti 1797 –1848) “Το ελιξίριο του έρωτα”, σε σκηνοθεσία Bartlett Sher και μουσική διεύθυνση του Domingo Hindoyan που κάνει το ντεμπούτο του ως μαέστρος.
Την ζωηρή Αντίνα θα ερμηνεύσει η Pretty Yende με τον Matthew Polenzani ως Νεμορίνο, τον απλό χωρικό που την ερωτεύεται. Ο Davide Luciano κάνει το ντεμπούτο του στη Met στον ρόλο του υπεροπτικού αρραβωνιαστικού της Αντίνα, του Μπελκόρε, και ο Ildebrando D’ Arcangelos ερμηνεύει τον ρόλο του γυρολόγου με το μαγικό φίλτρο δόκτορα Ντουλκαμάρα. 

Τιμές εισιτηρίων: 15,00 € (10,00 € μαθητικά, φοιτητικά, άνεργοι, ΑΜΕΑ). Με το κουπόνι της ΟΔΟΥ 1+1 ) η τιμή είναι 15,00 € για δύο άτομα (δηλαδή 7,50 € το άτομο). Η προσφορά είναι για 15 εισιτήρια (30 άτομα).

Μετά από απαίτηση του προέδρου της δημοτικής κοινωφελούς επιχείρησης «Ορεστειάς» κ. Λαζάρου Ζήση, δεν δημιουργείται δεύτερος εκπτωτικός κατάλογος των 10,00 € -όπως συνηθιζόταν από το 2013, για την διευκόλυνση οικονομικά ασθενέστερων ατόμων που επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν την όπερα.  Στο εξής θα ισχύει μόνο η προσφορά με το κουπόνι της ΟΔΟΥ 1+1.


Σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ