20.6.18

Πόσο εμπιστεύεστε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης;



Δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research
σε Καστοριά, Κοζάνη, Γρεβενά και Φλώρινα

[...] «Ή μου δίνεις τόσα, ή γράφω για σένα ότι…» αυτή είναι η μόνιμη ευθεία ή υπαινικτική επωδός. Το παρασύνθημα της ανάρμοστης συναλλαγής, είτε με ακριβώς αυτά τα λόγια, είτε με παραπλήσια. Είναι άπειρα τα περιστατικά που αναφέρονται μόνο στην Καστοριά, και συνήθως αφορούν τους ίδιους και τους ίδιους «παράγοντες» της ενημέρωσης. Μερικούς πασίγνωστους, και άλλους λιγότερο γνωστούς –οι δεύτεροι καμουφλάρονται πίσω από blogs.
«Τι άραγε συμβαίνει στην Καστοριά»;
ΟΔΟΣ 14.4.2016 | 831


Η OΔΟΣ δεν συνυπέγραψε κείμενο που συντάχθηκε και υπογράφεται για να καταγγείλει απροσδιόριστα ανώνυμα κέντρα εξουσίας στην Καστοριά, που υποτίθεται επιχειρούν να περιστείλουν την ελευθεροτυπία και να επιβάλλουν προληπτική λογοκρισία. Διότι η καταγγελία-διαμαρτυρία βρίθει αοριστιών και γενικεύσεων, που την καθιστά διάτρητη. Αν δεν έχει το θάρρος ο κόσμος της ενημέρωσης να καταγγείλει κάτι τόσο σοβαρό με στοιχεία, τότε υπάρχει πρόβλημα. Και η γενίκευση έχει αύρα που θυμίζει προσπάθεια συνεννόησης, δηλαδή συναλλαγής.
Ανέν[κ]δοτο
ΟΔΟΣ 27.10.2016 | 857


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 21 Δεκεμβρίου 2017, αρ. φύλλου 915


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος21/6/18

    94,5%;;; Απίστευτο ποσοστό!!
    Τότε γιατί δε παρακολουθούν μόνο τα ζώδια. Πιο έγκυρα είναι αυτά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ