25.7.18

Επιστολή δημοτικών συμβούλων Καστοριάς προς τον πρόεδρο του Δ.Σ.


Κύριε πρόεδρε,

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει ανακύψει ένα μείζον θέμα για τον δήμο μας, αυτό της υδροδότησης με πόσιμο και ‘’καθαρό’’ νερό του οικισμού του Δισπηλιού. Καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία και δημιουργούνται τεράστια ερωτήματα για το πώς και το πότε προέκυψε το πρόβλημα της μόλυνσης του νερού και αν αυτή η μόλυνση έχει μεταφερθεί και σε άλλες περιοχές, λόγω του υδροφόρου ορίζοντα.
Επειδή το θέμα το θεωρούμε σοβαρό και η σημασία του είναι τεράστια, σας καλούμε να συγκαλέσετε άμεσα το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Καστοριάς για να γίνει εκτενή ενημέρωση από την διοίκηση αλλά και από υπηρεσιακούς παράγοντες της ΔΕΥΑΚ ώστε το δημοτικό συμβούλιο (το οποίο είναι το ανώτερο όργανό του δήμου) να λάβει αποφάσεις σχετικά.

Καστοριά 25 Ιουλίου 2018
Με τιμή

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας
Ιάκωβος Θεοδοσόπουλος, Χρήστος Παρχαρίδης, Πέτρος Τόσκος, Δημήτριος Μουτίδης, Άννα Ιωσηφίδου-Παπαδοπούλου, Βασίλειος Βελλίδης


Σχετικά:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ