21.10.18

Παραχώρηση Υλικού Εξοπλισμού στο Ε.Τ.Α.Κ από την Π.Ε. Καστοριάς

Στην διάθεση-παραχώρηση χρήσης σκηνής βαρέως τύπου, υλικών κατασκευής πρόχειρου καταυλισμού-εστιατορίου, πυροσβεστήρων, ηλεκτρολογικού υλικού, πλαστικών τραπεζοκαθισμάτων, χημικών τουαλετών κ.λπ, προχώρησε την Τρίτη 16 Οκτωβρίου η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς προς το Εθελοντικό Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών (Ε.Τ.Α.Κ).
Το συγκεκριμένο υλικό παραδόθηκε με την υπογραφή σχετικής σύμβασης από τον αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Αδαμόπουλο προς τον πρόεδρο του ΕΤΑΚ Χαράλμαπο Σαββίδη, ο οποίος ευχαρίστησε τον αντιπεριφερειάρχη για την έμπρακτη υποστήριξη του στο έργο του ΕΤΑΚ.
Το υλικό, προϋπολογισμού περίπου 5.800€, παραδόθηκε στο πλαίσιο συνεργασίας του τμήματος πολιτικής προστασίας - ΠΣΕΑ για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών (πλημμύρες, σεισμοί, δασικές πυρκαγιές κ.λπ.), σύμφωνα με το μνημόνιο «Ξενοκράτης - Σχεδιασμός και δράσεις πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω εκτάκτων αναγκών», όσο και για τη διενέργεια ασκήσεων ετοιμότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ