5.11.18

3η ημέρα του Fur Shopping Festival

Με μία όμορφη μουσική εκδήλωση αποχαιρέτισαν την Καστοριά οι εμπορικοί επισκέπτες του 3rd Fur Shopping Festival, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τον ερχόμενο Μάιο, οπότε θα πραγματοποιηθεί η 44η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς.

Σε ό,τι αφορά τα εμπορικά αποτελέσματα, δεδομένων των δύσκολων συνθηκών που επικρατούν στον κλάδο παγκοσμίως, μπορούν να χαρακτηριστούν ενθαρρυντικά, αφού η επισκεψιμότητα ήταν στα ίδια σχεδόν επίπεδα με την αντίστοιχη περυσινή διοργάνωση.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία εξήχθησαν από το σύστημα bar code, κατά τη διάρκεια του τριημέρου τις πύλες του Εκθεσιακού Κέντρου Γούνας πέρασαν συνολικά 365 εμπορικοί επισκέπτες από 30 χώρες: Αλβανία, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Γεωργία, Δανία, Ελβετία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ιταλία, Καναδάς, Καζακστάν, Κατάρ, Κίνα, Κιριμπάτι, Βόρεια Κορέα, Κουβέιτ, Λίβανος, Λιθουανία, Μολδαβία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Πολωνία, Π.Γ.Δ.Μ., Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σουηδία και Τουρκία.

Πολλές, από την άλλη πλευρά, ήταν οι πολιτικές παρουσίες και την 3η ημέρα του 3rd Fur Shopping Festival, οπότε περιηγήσεις στα περίπτερα των εκθετών πραγματοποίησε η υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, η οποία συνεχάρη τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες για την προσπάθεια που καταβάλλουν στον κλάδο της γούνας. Την έκθεση επισκέφθηκαν επίσης ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Θόδωρος Καρυπίδης και ο πρόεδρος της “Εγνατίας οδός αε” Απόστολος Αντωνούδης.

Το 3rd Fur Shopping Festival επισκέφθηκε και η διοίκηση της ΔΕΘ – Helexpo, με τον πρόεδρο Αναστάσιο Τζήκα, τον διευθύνοντα Σύμβουλο Κυριάκο Ποζρικίδη, και τον γενικό διευθυντή Αλέξη Τσαξιρλή, να κάνουν ιδιαίτερη αναφορά στο υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ