8.11.18

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ


ΟΔΟΣ 8.11.2018 | 959

Προεκλογική οσμή


Με δεδομένο ότι η Καστοριά δεν αποτελεί ούτε καν οπισθοφυλακή για την Αριστερά, μοιάζει πιθανό και στο επίπεδο αυτό, να μένει στα αζήτητα. Κανείς δεν θα της τάξει τίποτε περισσότερο από ψίχουλα, είτε για να την κερδίσει, είτε για να μη την χάσει.  Και η ΝΔ εισηγείται πρόσωπα που τοποθετούνται μεταξύ του διλήμματος «μιας από τα ίδια» ή «ζογκλέρ του πολιτικού αριβισμού». Υποψηφιότητες του «εδώ πατώ και εκεί βρίσκομαι», αρκεί να υπάρχει δημοσιότητα, λάμψη και likes.

Διαβάστε επίσης:

ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΒΒΑΔΑ - ΖΩΗΣ ΠΟΛΥΖΟΠΟΥΛΟΥ:
Parva judaica celetrensia:
Ορισμένα στοιχεία για την Ισραηλιτική Κοινότητα Καστοριάς πριν και μετά το Ολοκαύτωμα [V]
Η Μπονίκα Ισραήλ Κασούτο υποβάλλει αιτήσεις προς το Δημοτικό Συμβούλιο της Καστοριάς. Σύμφωνα με αυτές, ο Δήμος απαλλοτρίωσε και κατεδάφισε δύο μαγαζιά της στην Κάτω Αγορά της πόλεως, πριν ακόμη καθορισθεί η νόμιμη αποζημίωση γι’ αυτά. 

ΝΙΚΟΥ ΤΣΕΜΑΝΗ:
Breakwater Lodge, το ξενοδοχείο φυλακή
Αν είχαμε μια παρόμοια φυλακή στην Ελλάδα θα είχε γίνει μήλο της έριδος ποιος θα πρωτοπάει. Οι αλβανοί έμποροι ναρκωτικών θα εξασφάλιζαν μια πρώτη θέση εκεί λαδώνοντας τους υπεύθυνους, οι πολιτικοί μας μετά τους διορισμούς, τα αυθαίρετα, την διανομή δανεικών χρημάτων θα είχαν ένα νέο πεδίο ρουσφετολογικής δράσης...

MARILENA NIK:
Bora scura
Απλοί άνθρωποι είναι όπως κι όλοι, με τα προβλήματά τους, άλλο οι πολιτικοί που μοιράζουν, αποφασίζουν κι εκτελούν. Τί φταίνε όλοι αυτοί εδώ μέσα; Νέοι οι περισσότεροι, δεν είχαν γεννηθεί, όταν αποφασιζόταν η μοίρα αυτής της πόλης.

ΟΔΟΣ:
Marnie: Η ψυχολογική πολυπλοκότητά της
Η Μάρνι αποδεικνύεται ψυχρή σύζυγος. Ερευνώντας το παρελθόν της, ανακαλύπτει πως όταν ήταν παιδί σκότωσε έναν πελάτη της ιερόδουλης μητέρας της. Αυτή ακριβώς η αποκάλυψη όμως θα είναι ο καταλύτης που θα την απελευθερώσει από τις ενοχές της..

-Εμπορικοί επισκέπτες από 30 χώρες στο 3rd Fur Shopping Festival στην Καστοριά

-Σχετικά με την συγχώνευση του ΤΕΙ με το Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας

-Νο.Δ.Ε. Καστοριάς: Εξελίξεις στην τριτοβάθμια Εκπαίδευση

-Βυζαντινό Μουσείο Καστοριάς

-Έκθεση φωτογραφιών του Λεωνίδα Παπάζογλου

-Σχέσεις Κράτους-Εκκλησίας, ένα ακόμη επικοινωνιακό πυροτέχνημα

-Κουπόνι ΟΔΟΣ 1+1 για την όπερα του Σαββάτου

...κι άλλα.

ΟΔΟΣ
το βήμα της Καστοριάς
Πέμπτη 8.11.2018 | 959

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ