14.12.18

Εκδηλώσεις




● Σήμερα Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στις 19:00 στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Καστοριάς θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα «Το σπιτάκι του μικρού Χριστού» (κατασκευή φάτνης κλπ). Για παιδιά 6-10 ετών. Την επόμενη Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στις 19:00, δημιουργία χριστουγεννιάτικων καρτών και σελιδοδεικτών για παιδιά 4-8 ετών

● Το  Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 19:00  στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου Ορεστίδος (παλιά κλινική Ζάχου) στο Άργος Ορεστικό θα πραγματοποιηθεί διάλεξη του Μιχάλη Ζ. Πλίτση  με θέμα «Σχέση βλαχικής με τις αρχαίες ελληνικές διαλέκτους».

● Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 19:55, θα μεταδοθεί η Τραβιάτα του Βέρντι,  απ’ ευθείας από την Μητροπολιτική Όπερα Νέας Υόρκης, στο ΤΕΙ Καστοριάς.

● Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 21:00 ο σύλλογος "Αθ. Χριστόπουλος" διοργανώνει χορό με μουσική disco στην αίθουσα του συλλόγου. Είσοδος 5,00 €.

● Την  Κυριακή 16 Δεκεμβρίου  στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η αφή των φώτων του χριστουγεννιάτικου δένδρου της πλατείας Ομονοίας. Την εκδήλωση συνδιοργανώνει ο σύλλογος «Ομόνοια» με την Π.Ε. Καστοριάς και θα συμμετάσχουν το μουσικό σχολείο και οι πολιτιστικοί σύλλογοι «Αρμονία», «Αθ. Χριστόοπυλος» και «Μύησις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ