15.12.18

Συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας




Συνεδρίασε την Τρίτη 4/12 η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν:
-Έγκριση απευθείας ανάθεσης για την ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων του πολιτιστικού συλλόγου Γυναικών Μαυροχωρίου.
-Έγκριση απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια έντυπου υλικού χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης του συλλόγου υπαλλήλων Π.Ε. Καστοριάς, και την μουσική κάλυψη εκδήλωσης κοινωνικού χαρακτήρα του νομαρχιακού τμήματος ΑΔΕΔΥ με την Π.Ε. Καστοριάς.
-Έγκριση απευθείας ανάθεσης για την ηχητική κάλυψη του πολιτιστικού συλλόγου Καστοριάς «Αθ.Χριστόπουλος».
-Έγκριση μετακίνησης αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς εκτός έδρας και του αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας Εμπορίου και Τουρισμού κ. Παναγιώτη Κώττα.
-Έγκριση απευθείας ανάθεσης για την παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας (διαμονή με ημιδιατροφή) στα πλαίσια πραγματοποίησης πολυήμερου πρ/τος ατόμων με αναπηρία στην Καστοριά.
-Έγκριση απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια γλυκισμάτων ενόψει υποδοχής πολιτών κατά την περίοδο των εορτών στο γραφείο αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς.
-Έγκριση απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια ειδών προσωπικής υγιεινής (πάνες) και γλυκισμάτων ενόψει επίσκεψης από τον αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Καστοριάς στο Γηροκομείο.
-Έγκριση 2ης τροποποίησης της περί ανάθεσης εκτέλεσης δρομολογίων μεταφοράς μαθητών σε σχολικές μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς για το σχολικό έτος 2018-2019.
-Έγκριση απευθείας ανάθεσης για την πραγματοποίηση δεξίωσης  για την "Πρώτη του έτους" στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς καθώς και προμήθειας φλουριού – δώρου.
-Έγκριση ανάθεσης για την παροχή υπηρεσιών που αφορά την «Διασύνδεση του Νοσοκομείου Καστοριάς με το μητροπολιτικό δίκτυο οπτικών ινών».
-Έγκριση απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια κάρτας δικτύου Ethernet για τις ανάγκες της δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Καστοριάς.
-Έγκριση απευθείας ανάθεσης για την μουσική κάλυψη εκδήλωσης του πολιτιστικού συλλόγου «Η Πρόοδος» Νταηλάκη.
-Έγκριση πρακτικού για την προμήθεια ανταλλακτικών και υπηρεσιών επισκευής-συντήρησης για τα οχήματα και μηχανήματα έργου του αμαξοστασίου της ΠΕ Καστοριάς, ποσού 46.000,00 €.
-Έγκριση απευθείας ανάθεσης για την ηχοφωτιστική κάλυψη εκδηλώσεων του πολιτιστικού συλλόγου «Ομόνοια» Καστοριάς.
-Έγκριση απευθείας ανάθεσης για την παροχή υπηρεσιών ηχητικής κάλυψης του καρναβαλιού στο Δήμο Αργούς Ορεστικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ