27.1.19

Τα αποτελέσματα των πρώτων δειγμάτων στο δίκτυο ύδρευσης του Άργους Ορεστικού

"Μετά από προφορική επικοινωνία που είχε ο Δήμος Άργους Ορεστικού με το συνεργαζόμενο και πιστοποιημένο από τον ΕΣΥΔ εργαστήριο ενημερώνει ότι τα αποτελέσματα των πρώτων δειγμάτων πόσιμου νερού που ελήφθησαν από το δίκτυο ύδρευσης της πόλης του Άργους Ορεστικού το βράδυ της Παρασκευής, 25 Ιανουαρίου 2019, είναι αρνητικά ως προς την ύπαρξη κολοβακτηριοειδών, E.coli.
Τα αποτελέσματα για τις παραμέτρους κοπρανωδών εντεροκόκκων και ολικής μικροβιακής χλωρίδας στους 22 °C και στους 35 °C αναμένονται τα επόμενα 24ωρα, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο του εργαστηριακού ελέγχου.
Παράλληλα, αναμένονται και τα αποτελέσματα για όλες τις παραπάνω παραμέτρους από τα δεύτερα δείγματα πόσιμου νερού που ελήφθησαν το απόγευμα του Σαββάτου, 26 Ιανουαρίου 2019.
Άμεσα ενημερώθηκαν ο διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, η διευθύντρια Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Καστοριάς, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Υγείας, ο διοικητής του Νοσοκομείου Καστοριάς και η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Άργους Ορεστικού.
Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας και μόλις παραληφθούν επίσημα τα γραπτά αποτελέσματα από τον δήμο θα δημοσιοποιηθούν"
Δελτίο τύπου του Δήμου Άργους Ορεστικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ