23.2.19

ΟΔΟΣ: Εύγλωττα


ΟΔΟΣ 15.11.2018 | 960


ΕΥΓΛΩΤΤΑ -σχεδόν φλύαρα δηλαδή- φωτογραφικά στιγμιότυπα με πρωταγωνιστές, quest star τον κ. Κ. Μητσοτάκη και άλλους παράγοντες της υποκριτικής τέχνης. Στην Καστοριά την 11η Νοεμβρίου.

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ δεν πρόσεξε τις -κάπως αταίριαστες στο προσωπικό του στυλ- αβρότητες του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας με ό,τι κινούνταν, περπατούσε ή στεκόταν, και ιδιαίτερα με τα μικρά παιδιά.

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ πάντως αγκομαχούσαν στο κατόπι του επίσημοι, ανεπίσημοι, κομπάρσοι και κομπάρσες, τέως, νυν και επίδοξοι σωτήρες της πόλης και του τόπου.

ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ διαγκωνίζονταν -φωτογραφικά τουλάχιστον- η βουλευτής με τον δήμαρχο Καστοριάς, για το ποιος θα εισπράξει περισσότερο την ανιαρή ευγένεια του προέδρου της Ν.Δ.

ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ Μαρία Αντωνίου να θέλει οπωσδήποτε να δείξει το who is the boss, και τον δήμαρχο Καστοριάς να χρησιμοποιεί την δύναμή του για να επαναφέρει την κ. Αντωνίου στην θέση της, και αργότερα τον βραχίονά του ως μπάρα στην επεκτατική διάθεση.

ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ και λοιπές ανέμεναν γύρωθεν και κάτωθι για το τυχαίο φωτογραφικό στιγμιότυπο απ' αυτά που αφειδώς και κάπως απρόσμενα μοίρασε ο εν δυνάμει αυριανός πρωθυπουργός.

ΑΝ ΔΕΣΜΕΥΟΤΑΝ και για κάτι τουλάχιστον, υπέρ της Καστοριάς εννοείται, θα είχε και ένα αντίκρισμα όλο αυτό το θέαμα.


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 15 Νοεμβρίου 2018, αρ. φύλλου 960


Σχετικό σχόλιο του κ. Ι. Σκόρδα "εδώ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ